Foredragsholdere

Landets bedste foredragsholdere samlet på et sted - Xcluzive Entertainment! Book foredrag og foredragsholdere hos Xcluzive Entertainment. Finder du imidlertid ikke den foredragsholder som du søger, kan vi helt sikkert skaffe denne kontakt os så finder den foredragsholder som netop opfylder dit behov.Foredrag med MASTER FATMAN
Når du booker et kosmisk foredrag med Master Fatman handler det om Den Kosmiske Kærlighed, om Den Super Nødvendige Venlighed, om hvordan vi alle kan være flinkere mod naturen og hinanden - kort sagt om, hvordan en bedre verden skabes - alt dette foregår i et mørkt rum med stearinlys, små klokker og røgelsespinde. Foredraget er både humoristisk og alvorligt og afsluttes ofte med ca. 10 minutters yoga.

 

Line Baun Danielsen
Line Baun Danielsen, f. 1961, journalist, studievært og fhv. ishockeyspiller. Hun har tidligere været gift med fodboldspilleren Jan Bartram.
Line Baun Danielsen begyndte som studievært på TV 2 Nyhederne fra stationens start i 1988, men har siden været omkring både TV3 og DR1, hvor hun i flere sæsoner var vært på Sporløs, for nu at være tilbage på TV 2 som vært på Go' Morgen Danmark. I juni 2007 kom der fokus på Line Baun Danielsen, da hun ved et uheld kom til at forveksle en sort mand med en abe i en direkte udsendelse.
Line Baun Danielsen har altid haft en stil der deler vandene. Hun blev i 2004 kåret til "årets kvindelige tv-vært" af Billed-Bladets læsere, men blev i maj 2007 også kåret som "den største dårligdom" af musikforummet Svingningers brugere.
Line Baun Danielsens foredrag ”High Performance - At være på”.
"At være på - High Performance hver dag"
Hvordan sætter man sig selv op til at være på, performe og udstråle energi, når deadline trænger sig på eller nervøsiteten over at skulle stå overfor en større mængde?
De fleste mennesker skal dagligt performe på jobbet og i det private liv. Vi stiller krav til os selv, til de mennesker der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv.
- Hvordan sætter man sig op til at præstere det bedste hver dag uden at falde om af stress?
- Findes der en på-knap… En metode, der gør det nemmere at præstere - selv på en dårlig dag?
- Hvordan styrer man sin nervøsitet og bruger den konstruktivt?
- Hvordan kan man blive bedre til at planlægge sig til high performance.
Med udgangspunkt i sin 18-år lange karriere i TV-branchen  (og 15 år som ishockeyspiller med 33 landskampe) videregiver Line Baun Danielsen sine personlige erfaringer med high performance i et stressfelt med hyppige deadlines, store TV-events,  følsomme TV-programmer, og kontant afregning med seermålinger og TV-anmeldere.
Foredraget tager også tilhørerne med bag kameraet helt op til deadline og beskriver f.eks., hvordan stemningen var 10 sekunder før deadline til dette årti’s største medie-begivenhed: Det kongelige bryllup; Operaåbningen og andre store medieevents.


 

Carl-Mar Møller
Carl-Mar kommer ud og holder foredrag for virksomheder, foreninger og institutioner om emnerne:
1. Hvad kvinder ikke ved om mænd
2. Hvad mænd ikke ved om kvinder
3. Hvordan skaber du stærke børn
4. Bliv en bedre kæreste
5. Seksualitet og følelser
6. Bliv en gladere Kollega
7. Selvværdets gåder
8. Bliv en gladere kollega og kæreste.
9. Energiens Hemmeligheder
Alle foredragene tager udgangspunkt i Carl-Mar's ni bøger:
Bliv en gladere kollega
Hvad kvinder ikke ved om mænd
Bliv en bedre kæreste
Seksualitet og følelser
Hvordan skaber du stærke børn?
Selvværdets gåder
Energiens hemmeligheder
Mænd
Kvinder
Carl-Mar Møller har afholdt mere end 700 studieaftener og mere end 400 kurser samt været praktiserende Kroppsyke terapeut i mere end 23 år. Endvidere har han Har uddannet mere end 100 par og psykoterapeuter siden 1985!
Carl-Mar har været gæst og debattør i følgende tv-medier:
DR, DR2, TV2, TV3 og TV Danmark, DR p1 og p3.
Carl-Mar har afholdt mere end 500 foredrag med efterfølgende debat.
Følgende har bl.a haft fornøjelsen:
Rønnede, Gundsø, Værløse og Stenløse Kommune, Codan Forsikring, Danske Bank, Carlsberg, Pædagogiske seminarier, A.O.F., højskoler, daghøjskoler, foreninger, Told og Skat, institutioner, Folkeuniversitetet, private virksomheder, biblioteker, H.O.F, Landbruget, flere politiforeninger, Round Table, Vestre Fængsel, Lady Table, Junior Champer, Erhverv og Boligstyrelsen, NOA NOA Vordingborg, køkkener, plejehjem, FCK, ASE, Akzo Nobel Deco A/S, Horsens, Rønnede, Græsted, Ejby, Karlebo, Næstved, Suså, Lemvig, Stenløse, Gundsø, Værløse, Grundfos, Post Danmark, DONG, Novo Nordisk, Center for ledelse, RSM, Krogerup Højskole.
Foredraget går efter 45 min. oplæg i retning af de spørgsmål der bliver stillet. Indholdet af foredragene er derfor meget styret af de spørgsmål der stilles.
Det er derfor også vigtigt at virksomheden sikre sig et godt udbytte ved, at medarbejdere eller ledelsen stiller de spørgsmål der er relevant for netop deres virksomhed.
Hvis virksomheden har mistanke om at medarbejderne ikke tør at stille spørgsmål, kan virksomheden sende spørgsmålene til Carl-Mar 4 uger før foredraget, også vil foredraget gå i retning af disse!
Carl-Mar overrasker både kvinder og mænd virkelig positivt! 
Carl-Mar Møllerer født i 1953 og er leder af Skolen for Personlig Udvikling. Deltagerne i skolens aktiviteter har vidt forskellig baggrund, så både kurser og uddannelser er for alle. Den enkeltes helt personlige egenskaber er vigtige, for det er med til at gøre skolen til et levende og inspirerende sted. Carl-Mar Møller har siden 1985 holdt mere end 400 livskvalitet kurser og leder 2 uddannelseshold for kommende Kroppsyke Terapeuter og Par Terapeuter, hvor foreløbig mere end 100 elever har bestået eksamen på skolen.


 

Clement kjersgaard
Journalist, TV-vært, samt chefredaktør og udgiver af det politiske magasin RÆSON.
28-årige Clement kjersgaard er i foråret 2004 vært på det direkte ugentlige tv-program, "Tal Med Gud" på DR2, hvor fire åndelige ledere svarer på seernes spørgsmål (www.dr.dk/talmedgud). Han er dertil freelance-skribent samt chefredaktør for og udgiver af det storpolitiske nyhedsmagasin RÆSON
"Tal med Gud" startede 7. januar 2004 - og det var Clements debut som vært på landsdækkende tv. Allerede inden starten havde udsendelsen vakt meget opmærksomhed i pressen - og premiereudsendelsen opnåede da også både solide seertal og et massivt antal telefonopringninger. "Tal med Gud" afspejler i sit indhold at Danmark idag er præget af mange religioner - og at opfattelsen af religionernes rolle er skiftet. Og programmet viser i sin form at en ny generation interesserer sig indgående for alvorligt stof - ihvertfald hvis det formidles tidssvarende, med respekt både for seerne, mediet og emnernes tyngde.
RÆSON havde premiere som et reklamefinansieret og derfor gratis website 28.oktober 2002. Magasinets bidragydere tæller landets førende forskere, journalister og politikere - og det leverer materiale til Nyhedsradioen 24/7 og dagbladet Politiken. For RÆSON har Clement interviewet bl.a. Bertel Haarder, Hans Engell, Poul Nyrup Rasmussen, Mogens Lykketoft og Tøger Seidenfaden. Magasinet er allerede et i Danmark helt enestående debatforum om internationale emner - og dertil en unik illustration af succesfuld multimediestrategi. Clement har således redigeret og selv bidraget til "USA og Europa: Fjender i fællesskab?" (2003) - en bog om den aktuelle internationale situation, der samlede en række artikler og interviews fra RÆSON både om Mellemøsten og om det transatlantiske forhold.
Baggrund
Clement kjersgaard startede som 11-årig i 1987 Århus Børneradio, var i 1994 den første dansker der tog studentereksamen fra det nye internationale United World College i Hong Kong og begyndte samme år at studere Filosofi, Politik og Økonomi på Universitetet i Oxford, hvorfra han blev BA i 1997. Han vendte tilbage til Danmark og blev BA i Statskundskab fra Københavns Universitet, hvor han nu er ved at færdiggøre sit speciale (og i øvrigt i to år som instruktor har undervist førsteårsstuderende i den politiske filosofis historie fra Platon til Martin Luther King). Siden 1998 har han koordineret udvælgelsen af nye elever for United World Colleges i Danmark - og så har han i øvrigt også arbejdet som bl.a. dukkefører og på medieprojekter i partnerskab med Zentropa.
Temaer
I Oxford specialiserede han i politisk filosofi, men i København har han fokuseret på international politik og historie og skriver nu speciale om de borgerlige partiers udenrigspolitik siden 1945. Gennem sine studier, sit arbejde og - ikke mindst - sit eget liv i Hong Kong, England og Danmark har Clement set globaliseringen på første hånd: i politik, medier, universitetets verden. Med udgangspunkt i den aktuelle politiske debat og den internationale situation (præcis som uge for uge spejler sig i RÆSON) taler han om et eller flere af 6 overordnede temaer:
- Religionens rolle i dagens Danmark
- Danmark mellem USA og Europa
- Verden siden 11.september
- Verden siden 1945: Det internationale menneske?
- Den politiske scene og partisystemet i 2010
- Den danske medieverden i internationalt perspektiv


 

Erik Peitersen
Erik Peitersens forunderlige verden er en udfordring, hvor TV2 sendte ham rundt i verdens fjerne egne, hvor han skulle løse forskellige praktiske opgaver. Erik Peitersen tager nu ud og fortæller en helt unik historie, hvor der kræves mere end almindeligt godt håndelag.
Den bedste måde at rejse på er at arbejde, fortæller Erik Peitersen, og det gør ikke noget, at man ikke forstår hinandens talesprog. Kropssprog og energi ophæver den verbale kommunikation. Det oplever han mange gange på sin forunderlige rejse rundt i verden - bl.a. ved Titicacasøen i Bolivia, hvor han bygger sivbåde sammen med de lokale indianere. Ingen af dem taler andet end den lokale dialekt, så i den periode, Erik Peitersen opholder sig der, foregår al kommunikation via fagter og grin. Og man kommer langt med "ordløs humor", viser det sig!
Her oplever publikum fortællinger og sjove historier fra den store verden, præsenteret med fotos og aktiviteter på Erik Peitersens ærlige og let forståelige facon, som vi alle kender og elsker ham.
Erik Peitersen, også kendt fra TV2’s Roomservice, På rejse med sjælen og Huset.
Erik Peitersen er uddannet skiltemaler og autodidakt kunstner. Han har deltaget i en lang række udstillinger og har arbejdet som scenograf på danske reklame- og spillefilm. Som sparringspartner til Per Kirkeby har Erik Peitersen været medarbejder på en række af Kirkebys opgaver, som f.eks. loftet i Det kongelige Bibliotek, i Rejlev Kirke og på Århus Universitet.
Han er en dybt engageret foredragsholder og har en lang række emner at vælge imellem f.eks.:
- utraditionel boligindretning
- hvordan maler og dekorerer du din bolig f.eks. ved hjælp af genbrug?
- hvordan skaber vi nogle gode boliger for os selv?
- lær at tro på egne instinkter m.h.t. indretning, farvevalg m.m.
Erik Peitersen holder også gerne foredrag om sit samarbejde med Per Kirkeby.
Foredraget varer ca. 1 time og efter en kort pause er der mulighed for debat/spørgsmål.

 


 

Foredragsholder Jan Gintberg
Oplev satirikeren, komikeren, TV og radioværten i et forrygende brainstorm foredrag om idéudvikling under konstant pres og motivation for kreativitet!
Med visuelle eksempler og stærkt underholdende erfaringer fra sine mange produktioner giver Gintberg kompetente bud på, hvad der skal til for at møde op på arbejde hver dag og vedblivende tro på, at man kan komme op med nye ideer!
Hør et medrivende oplæg fra ironiens og sarkasmens mester til: idéudvikling med stram deadline! hvordan man skaber klima for idé udvikling.  motivering og vedholdende kreativitet i det daglige arbejde.
Book foredrag med Jan Gintberg hos Xcluzive Entertainment!
Book Stand-up med Jan Gintberg hos XE.dk

 


 

Mads Christensen
Mads Christensen er tidligere officer ved den Kongelige Livgarde, tidligere barchef på den københavnske blære-cafe Victor, tidligere moderedaktør på livsstil-magasinet Euroman, tidligere stil-guide på TV2-programmet BAZAR og nu en efterspurgt entertainer og foredragsholder.
Mads Christensens foredrag handler om selviscenesættelse, evnen til at afkode omverdenens signaler samt forståelsen for, at de ting vi omgiver os med har stor betydning for såvel vores selvopfattelse som den måde hvorpå vores omverden "læser" os.
Ved hjælp af sit alter ego, Den Store Blærerøv, gennemgår Mads Christensen de mekanismer der er afgørende for hvordan vi opfattes som personer og aktører i såvel den sociale kreds som i arbejdslivet.
Med afsæt i sine erfaringer fra seks år som Moderedaktør på magasinet Euroman samt egne bogudgivelser postulerer Mads Christensen, at vi i stigende grad opfatter og oplever hinanden baseret på de umiddelbare visuelle indtryk og, at man derfor er nødt til at anerkende vigtigheden af at kunne gøre et godt indtryk.
Den Store Blærerøv er et morsomt bekendtskab hvor saglige og konkrete informationer behændigt mikses med tant og fjas.
Mads Christensens har skrevet bøgerne "Den Store Blærerøv", Blærerøvens Guide til Moderne Etiquette", "SEX – Hvor svært kan det være" samt Livsstilsspillet "Feinschmecker".
Mads Christensens første bog, Den store blærerøv, afslørede et behov blandt læserne for yderligere information og tips om adfærd, opførsel og moderne etiquette. Moderne etiquette er ikke atomfysik og må aldrig ophøjes dertil. Det skal være sjovt at opføre sig passende, og det bliver sjovt, hvis man forstår og følger Mads Barner-Christensens guide. I et herligt miks af saglige informationer og morsomme anekdoter, afdækker og hudfletter Mads Barner-Christensen det opstyltede etiquette og promoverer den praktiske og nutidige fortolkning.
Bogen "SEX - Er det virkelig så svært?" er skrevet med glimt i øjet, og den er udformet på en måde, så den kan ligge fremme på ethvert sofabord. Her finder man sjove forklaringer på begreber som tømmermandssex, håndværkersex, double-penetration og S-togs-spiller mv. Barbie og Ken optræder som humoristiske og samtidig stuerene modeller bogen igennem.
Når Mads Christensens holder foredrag handler det om selviscenesættelse, evnen til at afkode omverdenens signaler samt forståelsen for, at de ting vi omgiver os med har stor betydning for såvel vores selvopfattelse som den måde hvorpå vores omverden ”læser” os.
Ved hjælp af sit alter ego, Den Store Blærerøv, gennemgår Mads de mekanismer der er afgørende for hvordan vi opfattes som personer og aktører i såvel den sociale kreds som i arbejdslivet.
Med afsæt i sine erfaringer fra seks år som Moderedaktør på magasinet Euroman samt egne bogudgivelser postulerer Mads Christensen, at vi i stigende grad opfatter og oplever hinanden baseret på de umiddelbare visuelle indtryk og, at man derfor er nødt til at anerkende vigtigheden af at kunne gøre et godt indtryk. Den Store Blærerøv er et morsomt bekendtskab hvor saglige og konkrete informationer behændigt mikses med tant og fjas.

 


 

 

 

 

  
 

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail