Julefrokost 2009

Julefrokost 2009

Firmajulefrokosten 2009 er en af årets højdepunkter. Derfor er det vigtigt at booke musik og underholdning til julefrokosten det rigtige sted. På www.xe.dk finder du landets bedste DJs, bands og underholdning til firma julefrokost.
Gennem årene har Xcluzive Entertainment leveret underholdning og live musik til en lang række af Danmarks største virksomheders julefrokoster.
I år 2008 stod vi blandt andet for vellykkede julefrokost arrangementer for en stor del af landets største og mest anerkendte firmaer og organisationer.

På trods af finanskrisen skal der holdes firma julefrokost i 2009. Netop på grund af den såkaldte finanskrise har virksomhedernes ansatte virkelig fortjent en festlig julefrokost.
Når de i hverdagen er udsat for sparerunder, kan det virkelig betale sig at afholde en god firmajulefrokost. Derfor er det alfa omega at musikken og underholdningen til julefrokosten er perfekt. Med Xcluzive Entertainment som sparringspartner og rådgiver, er I sikret at dette år julefrokost 2009 bliver en succes.

De største julefrokost datoer i år 2009 bliver fredag d. 27. november 2009 og fredag d. 4. December 2009. Planlægger I at holde årets firmajulefrokost på en af disse dage, så kontakt Xcluzive Entertainment og få et uforpligtende tilbud på en samlet julefrokost pakkeløsning med musik og underholdning.

Firma julefrokosten er årets fest – finanskrise eller ej!

Læs mere om årets Julefrokost nyhed

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail