Kendte DJs

MASTER FATMAN
Book Master Fatman ved Xcluzive Entertainment som DJkonferencier eller foredragsholder til alle former for arrangementer hos xe.dk
Master Fatman - Tykmesteren - er kosmisk konferencier, kosmisk bankovært, kosmisk teambuilder, kosmusisk sanger, dj og basmusikant i Lindberg Hemmer Foundation.
Før i tiden kendt som en reinkarnation af Bobby Ewing fra Dallas og berømmet for sit forbrug af flødeskumskager, senere som studievært i Frank of Denmark og stifter af Det Kosmiske Parti.
Master Fatman & Kosmisk Banko
Kosmisk banko er en ny frisk måde at være sammen på. Utraditionelt og traditionelt på samme tid, mystisk dragende og meget bankoagtigt med masser af dramatik, spænding, halve ænder, sidegevinster, hammondorgel, spontane indfald og dyb koncentration. Holdopstilling: Master Fatman (banko og opråber). Dan Hemmer (Hammondorgel, drama og suspense). John Kørner (207 cm høj, poseryster og chefkontrollant). Amina (gavepige samt kys & kram). Johnny Conny Tonny Thomas (runner & dansktopsanger). Anders (runner & pigernes yndling).
Som et ekstra indslag, er det nu også muligt at krydre showet med enten Maria Montell, Dario Campeotto eller Nana Lüders. De vil indgå som det "hemmelige" element i løbet af showet. F.eks. vil det være muligt at få Dario Campeotto til at croone for vinderne
Morten Lindberg
Kosmisk kærlighed. Så kort kan det siges, når det drejer sig om Master Fatman.
Om Master Fatman
Foredragsholder - booking af foredrag om kvinder, kærlighed og livskavlitet.
"Lige meget hvilken situation du står i - om den er god eller dårlig, om du har mistet alt eller vundet en masse, om nogen har gjort dine kære ondt eller ydmyget dig og gjort dig ked af det - så er der kun én eneste ting der er det rigtige at gøre: Kærlighed, Kærlighed og mere Kærlighed."
Master Fatman - Tykmesteren - er kosmisk konferencier, kosmisk bankovært, kosmisk teambuilder, kosmusisk sanger, dj og basmusikant i Lindberg Hemmer Foundation.
Før i tiden kendt som en reinkarnation af Bobby Ewing fra Dallas og berømmet for sit forbrug af flødeskumskager, senere som studievært i Frank of Denmark og stifter af Det Kosmiske Parti.
- Kosmisk banko er en ny frisk måde at være sammen på. Utraditionelt og traditionelt på samme tid, mystisk dragende og meget bankoagtigt med masser af dramatik, spænding, halve ænder, sidegevinster, hammondorgel, spontane indfald og dyb koncentration. Holdopstilling: Master Fatman (banko og opråber). Dan Hemmer (Hammondorgel, drama og suspense). John Kørner (207 cm høj, poseryster og chefkontrollant). Amina (gavepige samt kys & kram). Johnny Conny Tonny Thomas (runner & dansktopsanger). Anders (runner & pigernes yndling).
Som DJ
- Som DJ er Master Fatman ligeså kosmisk og altfavnende, som når han entertainer på anden måde. Hans pladesamling spænder fra tyske schlagere og disco til det mest svedige, sorte 70'er funk og groovy jazzmusik.
Master Fatman Guru Orchestra
- Master Fatman Guru Orchestra er stedet, hvor Tykmesteren oplader sin særlige sangrøst. Orkestret spiller en lige blanding af jazzstandards, bossa nova og underholdningsmusik og består af: Master Fatman (vokal), Nanna Lüders (vokal), Dan Hemmer (Hammondorgel), Ben Besiakov (Rhodes), Hugo Rasmussen (bas), Frands Rifbjerg (trommer), Klavs Nordsø (percussion), Morten Grønvad (vibrafon) og Anders Gårdmand (fløjte). Når de optræder har de tit venner med som gæsteoptræder, bl.a. Asger Rosenberg, Maria Montell, Johnny Conny Tonny Thomas, Jytte Abildstrøm m.fl.
Lindberg Hemmer Foundation
- Lindberg Hemmer Foundation er en hammond 'n' bass-duo bestående af Dan Hemmer på Hammondorgel og Morten Lindberg på bas. Dannet i 1995 med udgangspunkt i fransk filmmusik fra 60'erne (Francis Lai og Michel Legrand) og easy listening, men udelukkende med egne kompositioner. Udgav i 1996 albummet Scandinavian Supermarket Music at it's Very Best, som også blev udgivet i Japan, og i 2001 opfølgeren Brazilian Architecture, der var mere jazzet og nubossa.
Hvis nogen kan bære benævnelsen "kultfigur", er det Master Fatman aka Morten Lindberg. Han er inkarnationen af god karma og som Disc Jokey er Master Fatman også kosmisk og bredtfavnende, som når han underholder på anden måde. Master Fatmans pladesamling spænder fra tyskeschlager hits og disco hits til det mest svedige 70'er funky rytmer.

Et ord fra Mesteren:
Ligemeget hvilken situation du står i - om den er god eller dårlig, om du har mistet alt eller vundet en masse, om nogen har gjort dine kære ondt eller ydmyget dig og gjort dig ked af det - så er der kun én eneste ting der er det rigtige at gøre: Kærlighed, Kærlighed og mere Kærlighed.
Hvem kender ikke mesteren ham selv Master Fatman.
Master Fatman kan bookes som DJ eller konferencier til alle former for events med eller uden dansepiger.
Tilbage i 1986 blev Morten Lindberg landskendt som Master Fatman.
Siden da har Master Fatman været god til at aflæse tidens trends og populære bølger, og har derfor altid været på forkant med de nyeste trends. Var bl.a. på forkant med disco og Abba-revival-bølgen i slutningen af 1980'erne og starten af 1990'erne, og fik sit gennembrud som fortolker af gamle Abba- og disco-klassikere, først i det populære live-band Master Fatman and his Freedom Fighters, og senere på albummet Hail Hail.
Red siden hen med på andre populære 90'er-bølger - såsom den ironiske kitch-dyrkelse, easy listening, det alternative etc. Altid balancerende på en hårfin grænse mellem humor, satire, ironisk distance - og ægte kærlighed.
I 2006 deltog Master Fatman i tredie sæson af Vild med dans, som blev sendt på TV2.
I 2008 Blev Master Fatman udnævnt til Fairtrade Fighter.
INFO OM MASTER FATMAN - SE MERE HER!


Morten Breum
Århus-drengen, Morten Breum, som har spillet landet tyndt i de sidste par år,
kan nu bookes hos Xcluzive Entertainment.
Morten Breum står ofte bag pulten på nogen af landets største diskoteker, bl.a. Kupé, Nightology, Luux og Nasa.
MortenBreum kan bookes som DJ hvor han spiller lækker house og electro. Derudover kan han bookes i sammenspil med Rune R.K. til fx house events.
Med stor succes har Århus-drengen Morten Breum spillet landet tyndt i de senere år for et stort publikum. Musikstilen er house, electro, tech og minimal på en lækker og kommerciel måde, der får hænderne i vejret på publikum.
Bag pulten er kendetegnet stor energi og masser af udstråling. Teknikken er stærk og masser af ny musik bliver breaket. Bl.a. har Kupé, Nightology, Luux og Nasa haft jævnlige besøg af Morten Breum.
Morten Breum og Rune RK har flere gange spillet sammen til diverse house arrangementer. Hos Xcluzive Entertainment kan Morten Breum bookes som solo DJ eller i makkerskab med Rune RK.
Morten Breum indtog i 2009 USA og spillede som DJ i L.A.

 

 

 

 

 

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail