Kendte Solister

Monique
Monique blev født på Frederiksberg den 16. februar 1966 og døbt Monique Spartalis.
Moniques musikalske karriere startede tidligt, da Monique som 4-årig proklamerede, at hun ville være Hollywoodstjerne! Hvad det indebar var Monique vist ikke helt klar over selv, men kærligheden til sangen og musikken var uomtvistelig. Et kærlighedsforhold der for hver dag der går, bliver dybere og dybere og mere nuanceret.
Hele hendes opvækst blev således fuld af musik. Guitarundervisning, stemmedannelse, Danmarks Radios Pigekor samt diverse bands. Moniques drøm om at blive opdaget "The Real American Way" førte til, at hun under en indspilning af en reklamejingle, får tilbud om en pladekontrakt.
I 1990 underskrives kontrakten med Polygram.
Allerede året efter debuterer Monique med albummet "Shadows", der siden er blevet efterfulgt af tre yderligere soloalbums: "Guilty" (1994), "The Woman For You" (1998) og "Believer" (2006).
Moniques fire albums kan bedst karakteriseres som en raffineret blanding af pop, soul, gospel, r&b og disco. Hvor de to første albums primært har hovedvægten på det poppede, er "The Woman For You" mere soul og R&B-inspireret-og "Believer" har foruden poppen og soulen, også et touch af gospel.
Udover sangen har Monique også prøvet kræfter med skuespillet. Monique var med i opsætningen af "Atlantis" på Østre Gasværk, "Hair" på Betty Nansen Teatret, "Rocky Horror Show" på Nørrebros teater og "Rejsen uden baggage" med DR's underholdningsorkester på Landbohøjskolen i København.
Monique har igennem årene deltaget på mange forskellige albums bl.a. har Monique sunget titelmelodien til "Pocahontas" og titelmelodien til "Bjørnebrødre". Derudover diverse børneplader, mest kendt er nok "Tangokat", "Nikki Snakki" ,"Cruella de Ville" ,"Bjældeklang", "Dyrene om natten" og mange flere. Monique sang også "Hemligheden" i børnefilmen "Vip og Victor" og så var Monique så heldig at  nå at indspille "Summersong" med Niels Henning Ørsted Pedersen, mens han stadig var blandt os og så  har hun sunget hun "Mercy mercy" med jazzpianisten Nicolai Bentzon. For mere information-check diskografien ud ;-)
Monique  er derudover ambassadør for Hjerteforeningen i Danmark og ambassadør for dyrevelfærdsorganisationen OASA.Hun holder foredrag om sang og musik og afholder egne kurser i sang og performance. Monique har også haft sit eget talkshow på dansk TV og har været repræsentant for den amerikanske børne- tvkanal Fox Kids her i Danmark.
Parallelt med den musikalske karrierehar Monique uddannet sig til skolelærer (religion og dansk) og så er Monique også Master i NLP (handlingsorienteret psykologi) og sluttelig er Monique derudover uddannet psykoterapeut.



Zindy Laursen
Den danske sangerinde og sangskriver Zindy Laursen, begyndte hendes musikalske karriere i en alder af 15 år i byen Esbjerg. Da hun var 18, havde hun allerede sit eget band “Smallstars” som spillede originalt materiale skrevet af Zindy.
I 1992 debuterede hun på Dansk Tv, i Dansk Melodi Grand Prix og fik en fornem andenplads. Dette banede vej for Zindy og et par måneder senere, var hun medlem af gruppen Cut'n Move. Cut n Move, som allerede var kendt i Danmark tog verden med storm og solgte over 1 million cd’er af ”Give It Up”, som var en coverversion af KC and the Sunshine band hittet.
Cut'n Move’s næste album blev også et kæmpe hit og bandet var konstant på turne, de næste par år, til alt lige fra Skandinavien, Tyskland, Skotland, Frankrig, Spanien, Italien, Ungarn, Østrig og hele vejen til Australien.
Da bandet gik i opløsning i 1995, blev Zindy vild med teater. Hun spillede “Hair” på Betty Nansen Teatret. ”Hair” blev efterfølgende sat op på det verdensberømte Mogador Teater i Paris, hvor store stjerner som Edith Piaff havde spillet. Det var en stor succes og holdet spillede for fulde huse hver dag, som var 1800 mennesker.
Tilbage i Danmark, begyndte Zindy Lauersen at arbejde på hendes første soloalbum og hendes første single, “Round n Round” som udkom i 1998, røg direkte ind på Airplay charten som nummer 1 og var den mest spillede sang i 8 uger i træk. Hendes næste single, ”Don’t Wanna Say Goodbye” blev der i 6 uger. Zindy Laursen turnerede i Danmark. Derefter blev Zindy tilbudt endnu en teater rolle, denne gang i ”Snedronningen”, hvor hun spillede den lille røverpige.
Efter ”Snedronningen”, spillede Zindy Joanne, i den amerikanske musical ”Rent” på Gladsaxe Teater.
Efter ”Rent” blev Zindy Lauersen en del af det danske tv show ”Venner For Livet” på Tv2. ”Venner For Livet” var det mest sete tv program i Danmark. Zindy Lauersen berigede igen nationen med hendes fantastiske stemme. En cd med musikken fra showet, blev udgivet og ”ZindyKukuBoogaloo” solgte over 75.000 eksemplarer det år.
Zindy kastede sig igen over Tv og denne gang, som Dommer i hit programmet, ”Stjerne For En Aften”, som i den tid det var på, var det mest sete tv program i Danmark.
I Oktober 2004 udgav Zindy hendes syvende album ”Reach Out” og samtidig var Zindy den første mørke Sally Bowles nogensinde, i musicalen ”Cabaret””. Billetterne var udsolgt indenfor få uger.
Efter Cabaret returnerede Zindy Laursen igen, som dommer i ”Stjerne For En Aften”, som igen var det mest sete tv program. I sommeren 2005 udkom singlen ”Ingen Gør Som Vi Gør” på Verbal Music US, med sangeren Alex Ambrose og rapperen Johnson og trioen var på tourne rundt i det danske land.
Efter J.A.Z var der igen forespørgsel efter Zindy på Tv. Denne gang var det i hit showet, ”Vild Med Dans”. Hver fredag gav Zindy Laursen og Tobias Karlsson den fuld gas, med et imponerende danseshow. Her var alt lige fra en romantisk vals, til en forførende Tango. ”Vild Med Dans” var det mest sete program i Danmark.
Zindy er nu blevet model og ansigt for undertøjsfirmaet Missya, hvor Zindy de seneste 2 kataloger, har prydet forsiden. Zindy Laursen er netop nu i gang skyde det tredje katalog.
Zindy Laursen er i netop nu i studiet, med danske og amerikanske producere og er næsten færdig med hendes ottende udgivelse, samtidig med at hun stadig kan opleves live med hendes Greatest Hits fra hendes 16 år i musikbranchen. Zindy er Danmarks soul dronning, som rammer folk med hendes musik, stemme og gode energi. Zindy giver hendes publikum en følelse af forståelse og en sprudlende musikalsk oplevelse.
Zindy er en Dansk Grammy vindende artist med 7 album udgivelser. Zindy Laursen er sangskriver på de 7 udgivelser, samt på forskellige projekter. Zindy Laursen står bag mange Top 10 hits i Europa, adskillige nummer 1 hits i Australien, Danmark og Skandinavien med Cut’n’Move og singlen ”Give It Up”. Zindy har solgt over 2 millioner eksemplarer.
Zindy har optrådt over 600 gange i Danmark, Skandinavien, Spanien, Italien, Tyskland, Østrig, Ungarn, England, Australien m.v. Zindy Lauersen var Tv stjerne i 3 hit shows, som alle var de mest sete i landet, ”Venner For Livet”, ”Stjerne For En Aften” og ”Vild Med Dans”.
Zindy er tidligere forsanger i bandet Cut’n’Move. Zindy er også tidligere forsanger i bandet Zindy Kuku Boogaloo, med over 110.000 solgte. Zindy Larsen er skuespiller i 4 teater opsætninger, ”Rent”, ”Hair”, ”Snedronningen” og ”Cabaret”.
Zindy er en entrepreneur med sit eget pladeselskab med 3 udgivelser; ”Free”, ”Butterfly” og ”Ingen Gør Som Vi Gør”, med Alex og Johnson. Zindy sang titel sangen til den danske version af Disney filmen, ”Lille Kylling”. Zindy er det nye ansigt for det anerkendte undertøjs firma ”Missya”, www.missya.dk.


Jakob Sveistrup
Jakob Sveistrup har på sin netop overstået turné rundt i landet spillet sammen med sit band for et begejstret publikum. Nogle musikhuse måtte melde udsolgt længe før koncerten. Pressen skrev; ” Sveistrup begejstrede publikum”, ”Svendborg tændte på Sveistrup”, ”Jakob Sveistrup kom, så og charmerede”. Jakob Sveistrup  modtog desuden i april 2007 guld for salget af sit andet album - "Fragments". Jakob Sveistrup , der vandt Dansk Melodi Grand Prix 2005, med ”Tænder på dig”, udgav sit første album ”Jakob Sveistrup” i 2005, som solgte 35.000 eksemplarer. Jakob Sveistrup  byder på sublim pop krydret med elementer af rock, soul, R&B og funky fraseringer. Jakob Sveistrup  optræder både med band og som solist og byder kort sagt på en succes oplevelse hver gang.


Ida Corr
Ida Corr skød tidligt karrieren i gang. Allerede som 9-årig begyndte Ida Corr at synge for alvor, og to år senere vandt hun den allerførste omgang af Junior MGP.
I årene der fulgte sang Ida Corr kor for en række af landets store kunstnere, og hun kan bl.a. skrive navne som Gnags, Sanne Salomonsen og Thomas Helmig på CV'et.
I 2005 begyndte det for alvor at tage fart. Først var Ida Corr det kvindelige islæt på både Rasmus Nøhrs 'Det Glade Pizzabud' og på Atafs radiohit 'Sommerfugl' og senere på året udsendte Ida Corr debutalbummet 'Street Diva', der bød på en blanding af r'n'b, soul og country. I 2006 kom opfølgeren med titlen Robosoul.
Ida Corr har haft stor medvind i england. En medvind der bl.a. inkluderer 1. pladser på club, airplay, video og dance charts i UK, samt en placering som nr. 2 på salgs charten i UK. Og indtil videre betyder det at over 100.000 singler er smidt over den elektroniske disk på iTunes eller fysisk i bl.a. Tower Records. En dansk succes i England, som kun er overgået af nu genopståede Aqua.
Ida har i den forbindelse travlt med shows over hele verdenen bl.a. Portugal, Estland, Talinn, Rusland, Polen, Belgien, Tyskland, USA og endda også et besøg i Dubai. Ida Corr har også planlagt 3 danske koncerter i 2008. Det bliver på Pakhuset i Århus, Studenterhuset i Aalborg, og på det snart genopstandne Rust i København.
Ida Corr udgav ny plade i marts 2008 og 1. singlen Let Me Think About It er allerede er strøget til tops i USA og England.
Ida Corr skød tidligt karrieren i gang. Allerede som 9-årig begyndte Ida Corr at synge for alvor, og to år senere vandt hun den allerførste omgang af Junior MGP. I årene der fulgte sang Ida Corr kor for en række af landets store kunstnere, og Ida Corr kan bl.a. skrive navne som Gnags, Sanne Salomonsen og Thomas Helmig på CV'et.I 2005 begyndte det for alvor at tage fart. Først var Ida Corr det kvindelige islæt på både Rasmus Nøhrs 'Det Glade Pizzabud' og på Atafs radiohit 'Sommerfugl' og senere udsendte hun debutalbummet 'Street Diva', der bød på en blanding af r'n'b, soul og country. Ida Corr vandt som 11 årig DRs Børne Melodi Grand Prix. Udgav som 28 årig sit første soloalbum: Street Diva.


James Sampson
James Sampson! Første gang de fleste hørte om James Sampson i Danmark var da han vandt ”Stjerne for en aften” i 2001.  James Sampson er født og opvokset i USA og her fik han musikken ind i kroppen allerede som spæd. Familien var meget musikalsk og det var derfor helt naturligt at synge dagen lang. Hans talent både inden for sangen, men også dansen har ført ham vidt omkring.  Senest deltog han i Dansk Melodi Grand Prix 2007 med nummeret ”Say You Love Me”, som førte til en flot 2. Plads.
James Sampson er specielt kendt for sin charme, afslappede stil, sit brede repertoire og det faktum, at uanset om publikum er 10 eller 80 år, kender de den fantastiske soulsanger, som gerne byder publikum ind i sit univers af gospel, soul, blues, R&B og pop.
James Sampson er garantien for musik med sjæl og stemme.
James Sampson optræder med liveband, men kan også engageres i en ekskusiv udgave med pianist og korsangere til lukkede arrangementer.
Info om James Sampson:
Hvis nogen skulle tro, at James Sampson dukkede op ud af den blå luft, da han sejrede på tv, kan de godt tro om igen. Faktisk har en musikalsk karriere hele tiden ligget i kortene, og da tv-gennembruddet kom, var han faktisk lige ved at danne et band.
James er født og opvokset nær Los Angeles, USA, i en uhyre musikalsk familie, hvor han allerede som spæd fik musikken ind i kroppen fra morgen til aften.
”Jeg vågnede som regel til lyden af gospel, soul eller R&B. Mine forældre lyttede altid til radio eller spillede musik fra LP’er eller båndoptager. Vi sang også meget i familien, og mine søskende kunne spille på forskellige instrumenter,” husker James.
”Vi skulle alle lære at spille klarinet, men som otteårig gik jeg til optagelsesprøve i skolekoret. Det gik fint, så jeg begyndte at synge i stedet for at spille klarinet. Jeg havde en lys, ren drengestemme lige frem til den dag som 16-årig, hvor jeg pludselig vågnede op med en dyb mandestemme! Nu har jeg en meget bred stemme, som kan spænde over mange oktaver.”
Allerede som barn beviste James, at han var et sangtalent ud over det sædvanlige. Han sang solo i skolekoret, og stillede op i forskellige sangtalent konkurrencer. Faktisk deltog James Sampson i sin allerførste talentkonkurrence med sangen ”On The Wings Of Love”, som også er at finde på det nye album.
Som 15-årig gik han til optagelsesprøve, da en kendt amerikansk tv-vært stiftede børnekoret ”Children of the World” som skulle medvirke til at samle penge ind til sultkatastrofer og ofrene for jordskælv, inspireret af Michael Jacksons ”We are the World”.
”Jeg tror, der var 4000 amerikanske børn til prøve, men der var kun plads til 75 i koret, og jeg var altså en af de udvalgte. Vi optrådte på tv og ved velgørenhedsarrangementer. Det bedste var, da koret ved en koncert i Los Angeles sang sammen med Frank Sinatra og Sammy Davis Jr. det var en oplevelse, jeg aldrig nogensinde glemmer,” siger James Sampson.
Fem år i Danmark
James Sampson flyttede til Danmark i 1999, og det gjorde han af én eneste grund: Hans kone Evy, som er pæredansk og fra Albertslund. Parret mødtes fem år forinden på en bar i Californien, hvor James var tjener - og det var vist det, man kalder ”kærlighed ved første håndtryk”.
På det tidspunkt arbejdede Evy som au pair-pige i USA. Fire måneder efter flyttede de to sammen. Et år efter var de gift. Og efter fem år i USA flyttede de til Danmark.
Her har tilværelsen udviklet sig perfekt for James Sampson, som med sit beskedne væsen er populær overalt.
De fleste kender allerede historien om, hvordan James Sampson blev tilmeldt prøverne forud for ”Stjerne for en aften”. Så vi nøjes med den korte version.
Hans danske svigerfar opfordrede James til at synge Elvis Presleys ”Impossible Dreams” som en hyldest fra svigerfar til svigermor under dennes 60-års fødselsdagsfest. James lod sig overtale, og under festen optog svigerfar showet på video. Og det var også svigerfar, der pressede på, så den generte og beskedne James til slut sagde ja til, at båndet blev indsendt til Danmarks Radio.
Så man forstår godt, at James befinder sig godt med sin danske familie. James Sampson bor sammen med Evy i Tårnby, og han er ikke længere den eneste stjerne i familien. Evy Sampson kendes af mange københavnere som en veloplagt fitness-instruktør med eget tv-program på Kanal København, hvor både begyndere og øvede aerobic-dyrkere kan få nogle gode tip.
James Sampson er selv et godt eksempel på, at metoderne virker. En stor og muskuløs fyr, der også selv arbejder som instruktør på et fitness-center i Valby ved siden af musikken.
Blot ét af mange job, som James har passet efter ankomsten til Danmark. Pædagogmedhjælper i en ungdomsklub, tilkalde-lærervikar, korsanger for Mirah, på turné med Cher, og så videre.
James Sampson – diskografi:
”James” (Sony, februar 2002)
”All I Want” (Sony, november 2002)
“Don’t Give Up” (CMC Entertainment, maj 2004)
"The Best of Me – Past and Present" (CMC Entertainment, marts 2007)


Søren Sko
Sanger og komponist Søren Sko er født den 4. juli 1963 i Aalborg. Da han var ni år, flyttede familien til Hammel, og efter gymnasietiden flyttede Søren Sko til Århus. Her begyndte han at synge kor for bl.a. Sanne Salomonsen og Poul. Under en jamsession på Århus Universitet mødte han guitaristen og keyboardspilleren Palle Torp. I 1989 dannede de duoen Sko/Torp, som musikalsk tog udgangspunkt i engelsksproget, lyttevenlig voksenpop med rødder i amerikansk vestkystrock. Debuten "On A Long Lonely Night" solgte sensationelt over 200.000 eks., og Sko/Torp væltede nærmest Danmark I 1991.
Efter fire studiealbum og en opsamlingsplade var det slut med duoen i 1997, hvorefter Søren Sko grundlagde en solokarriere som sanger og komponist. Det er der foreløbig kommet fem meget forskellige soloalbum ud af, hvor Søren Sko har prøvet kæfter med soul, R&B, pop og senest standards. Efter solodebuten "Sko" i 1998 modtog han en Dansk Grammy som Årets Sanger, og albummet solgte over 40.000 eks. Sideløbende har Søren Sko markeret sig som først vokalproducer for EyeQ og siden dommer i anden ombæring af Popstars-projektet, kendt fra TV2.
Søren Sko – diskografi:
Sko/Torp:
"On A Long Lonely Night" (Sonet 1990)
“Familiar Roads" (EMI-Medley 1992)
"Hey You" (EMI-Medley 1994)
“A Perfect Day" (EMI-Medley 1995)
“Radio Song Book" (EMI-Medley 1997), compilation
Søren Sko solo:
“Sko" (PolyGram 1998)
“Shine" (Virgin 2000)
“Unpolished" (Virgin 2001)
“Faith Love Hope" (Noiz 2002)
“One For My Baby" (CMC 2004)


Jacob Andersen
Jacob Andersen blev kendt da han vandt i tv-programmet Stjerne for en aften, hvor Jacob Andersen sang klassikeren With A Little Help From My Friends.
Efterfølgende tog han på turné rundt i hele Norden, som opvarmning for sit store idol, Creedence Clearwater Revival-stjernen John Fogerty.
I mere end 12 år har han skrevet og spillet musik, men han har aldrig rendt pladeselskaberne på dørene, af frygt for at blive afvist og stå tilbage med bristede drømme. Jacob Andersen blev derfor først landskendt i Danmark efter sin optræden i tv.


Bobo Moreno
BOBO MORENO besidder som sanger stor alsidighed, et gode der har bragt ham vidt omkring i musikken. Bobo Moreno er født ind i et musikermiljø i 1965, med stedfaderen og bassisten Bo Stief, har han fra første færd været omgivet af musik og musikere. Hvad enten det var i hjemmet, eller med Stief på job i Montmatre i st. Reinegade. Det er gennem denne opvækst, præget af soul, jazz og pop, at han har opnået en fortrolighed med de fleste af de musikalske stilearter, der har deres udspring i den amerikanske blues. 
Siden sin debut på den danske musikscene i 1988, har han, som sanger, prøvet det meste. Både på små og store scener, på tourné med Sanne Salomonsen, i duet med Lill Lindfors på TV, eller i studiet med D:A:D. Selv en enkelt musical kunne det blive til, da han i 1996 medvirkede i Peter Langdals opsætning af HAIR på Betty Nansen Teatret. Også stedfaderen Bo Stief, har han optrådt, og indspillet CD med, da han, i perioden 1990-96, var med i gruppen Bo Stief Chasing Dreams.
Det egentlige gennembrud kom i ’93, da han fik lejlighed til at arbejde med to af sine største helte på dansk jord, Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt. Sammen med den amerikanske sanger Peaches Lavon, medvirkede han på den Rugsted/Kreutzfeldt producerede CD ”Peaches & Bobo - Simple Emotions”, der blev vel modtaget af både radioen og det pladekøbende publikum.
Under Copenhagen Jazzfestival sommeren ‘98 sprang han, med få timers varsel, ind for den legendariske sanger og guitarist Peter Thorup i Niels Jørgen Steens mini-bigband The A-Team, ved deres traditionelle åbningskoncert i Kongens Have. Det blev siden til flere arrangementer, og en fast plads i orkestret.
Således blåstemplet begyndte Bobo Moreno nu at modtage henvendelser fra landets bigbands. En mangel på mandlige bigband sangere, gjorde ham på kort tid til en efterspurgt solist, med optrædener med bla. Radioens Bigband, Ib Glindemand, Tivolis Bigband, Niels Jørgen Steens Monday Night, Klüvers Big Band, samt en række bigbands rundt om i provinsen. I april 2003 fik han et gammelt ønske opfyldt, da han, i forbindelse med en turné med Vestsjællands Amt’s Big Band, fik lejlighed til at arbejde med pianisten og arrangøren Ole Kock Hansen. Denne inviterede efterfølgende Moreno til Bergen for at synge med Etta Cameron og Bergen Filharmonic Orchestra.
BOBO OG ELVIS I april 2004 havde han den store fornøjelse at turnere med selveste Elvis Presley’s gamle backingband og kor fra Las Vegas tiden, det sagnomspundnende TCB Band (med selveste James Burton), og The Sweet Inspirations. TCB er bla. andet kendt fra Elvis koncerten Aloha From Hawaii fra 1972, der som bekendt blev sattelit transmitteret til hele verden.
I 2005 kom turen til et møde med endnu et band med forbindelse til Elvis, nemlig the Memphis Boys, der i slutningen af treds’erne, indspillede en snes titler med ”the King”, heriblandt Suspicious Minds og In The Ghetto. Ud over en tuené i Danmark med bandet, optrådte Moreno med dem ved koncerter i Memphis, Tennessee på the New Daisy Theatre på den berømte Beal Street.
SELV OM MORENO ikke har udgivet egentlige CD’ere i eget navn, har han dog, gennem årene, gjort sig bemærket i et væld af sammenhænge, og, i al stilfærdighed, udviklet sig til en velkendt kunstner, med en voksende publikums skare til følge. Dette skyldes ikke mindst hans medvirken i en lang række af TV shows, hvor han er en hyppigt efterspurgt gæst. Man har sågar kunne se Bobo Moreno i et enkelt afsnit af Krøniken.
Bobo Moreno kan desuden skrive ”Kongelig Hofleverandør” på visitkortet, efter en TV transmiteret optræden på Christiansborg, i forbindelse med kronprinsebrylluppet.



SØS FENGER
Søs Fenger kom i 80 med i Nannas orkester Sweet Intentions. Hun arbejdede som bartender og fungerede 81-83 som korsanger i Elmer, som deltog i Melodi Grand Prix 81 med sangen Marie. Optrådte i Melodi Grand Prix 84 som fake-saxofonist med Regnar Egekvist. Sang med Stig Møller Band og 83-84 i Nannas band og på dennes senere plader.
Hendes gennembrud kom, da hun i maj 83 afløste Gitte Naur i News. Sideløbende arbejdede hun som vært i tv-ungdomsprogrammet Lex Carter's fantastiske verden på den københavnske Kanal 2. Og som om News ikke var nok, optrådte hun fra 85 med sin bror Lars Fengers Love Construction, som spillede kopiversioner af numre fra fx Aretha Franklin, Sam & Dave, Sly Stone og Hall & Oates' repertoire.
Søs Fenger giftede sig med Thomas Helmig under massiv mediebevågenhed, og i januar 87 forlod hun overraskende News for at rejse med Moonjam gennem USA som del af Next Stop Nevada-projektet mod atomprøvesprængninger i ørkenen og sang sommerhittet "Ticket To Peace".
Var i april 88 med på Love Constructions lp Caught In The Act (Medley), produceret af Kasper Winding men stoppede med Love Construction for at koncentrere sig om sin første solo-lp. Herefter var der relativt stille omkring Fenger på nær skilsmissen fra Helmig i sommeren 89.
Hun optrådte lejlighedsvis med Tamra Rosanes og Country Ekspressen og fik smag for country.
Trak sig fra en hovedrolle i Kim Larsens musical Kielgasten og udsendte i november Vinterdage, som blev en stor succes. Hun havde selv kun skrevet "Hvis du vil ha mig", der var produceret af Helmig, og tekst til tre af de 12 numre og havde ellers fået hjælp af bl.a. Sanne Salomonsen, Marie Bergman, Elisabeth og Peter A.G. Nielsen, som skrev den jazzede titelsang, og som hun sang duet med i hans "Hvor end jeg går hen", der blev et hit. Repertoiret svingede mellem rock, pop, disco, gårdsangermusik og country.
I februar 91 fik Fenger en Grammy som Årets Rocksangerinde. Hun flyttede til Stockholm sammen med Henrik Janson og var væk fra den danske scene hele det år. »Jazzende husmor« kaldte hun sig selv. Og dukkede op med sin Billie Holiday-cd i januar 92.
Lejlighedsvis optrådte hun med Hounddog Allstars med medlemmer af Gnags, Lis Sørensen, Henning Stærk, Helmig, Maria Bramsen o.a. I april 94 udsendte hun Et kys herfra, og igen skiftede hun til dels stil. Selv om hun fik hjælp af jazzstjerner som Randy Brecker og Toots Thielemans, borgede navne som Elisabeth, Lars Muhl og Burt Bacharach for pop-kvaliteterne i denne »Schlager-jazz«.
I 94 turnerede Søs Fenger i Europa med repertoiret fra On Holiday, flyttede hjem til Danmark og dannede et nyt band med Mikkel Nordsø, guitar, Jeppe Kaas, trompet og keyboards, Frank Stangerup, keyboards, Henning Poulsen, bas, og Emil de Waal, trommer. »Nu vil jeg ha' noget larm,« sagde hun til pressen og havde premiere på Fermaten i Herning 6. oktober 94.
I vinteren 95-96 indspillede hun melodier af bl.a. Elisabeth, Helmig, Kreutzfeldt, Lars H.U.G., Nikolaj Steen og til dels med egne tekster. Sange, som på den mørke og mere »rockede« cd Camouflage, udsendt i marts 96, bl.a. kredsede om forliste parforhold. Fra juni turnerede Søs Fenger med et akustisk repertoire af nye og gamle sange.
Hun indspillede i januar 97 i Los Angeles to nye sange til opsamlingsalbummet Gamle Flammer, der gav hende et kommercielt comeback.
I februar 2000 var albummet Søs planlagt til udgivelse, men blev udsat, da Fenger blev involveret i et ulykke, hvor en ældre kvinde uden varsel trådte ud foran hendes bil. Kvinden døde af sammenstødet. Fenger blev frikendt for enhver skyld af politiet, men pådrog sig et chok, og pladen udsendtes med forsinkelse. Den var produceret at norske Ole Evenrude, og havde igen en del tekster af Elisabeth. Sangen Koldt Udenfor blev et hit.
I november samme år medvirkede Søs Fenger, og Peter Belli, på cd'en Alfabetet På Tapetet, et sprogindlæringsprojekt, udgivet af Dansklærerforeningen.
Samtidig udkom albummet The Spirit Of Christmas (Midget, 2000). Fenger fortolkede Have Yourself A Merry Christmas. Umiddelbart efter turnerede hun med Morten Woods, guitar og vokaler; Fredrik Damsgaard, bas; Mikkel Damgaard, keyboard og vokal samt Thomas Duus, trommer.
Derefter har Søs Fenger forladt pladeselskabet BMG og på eget initiativ og risiko arbejdet på et nyt pladeprojekt i ny arbejdstrio: Fenger, Brygmann & Biker. Trioen har arbejdet tæt sammen i hele forløbet omkring kompositioner, a&r og produktion. Resultatet efter 1 ½ års intenst samarbejde, udsendtes på CD’en, Beverly Way, i september 2002 på EMI-Medley). Fenger skrev nye sange sammen med Martin Brygmann. Og Peter Biker producerede. Singlen Beverly Way (EMI) udkom i maj og blev et radiohit. 2004 udkommer, Nøglen til Paradis, hvor Søs Fenger synger Bent Fabricius-Bjerre.


Jesper Lundgaard
JESPER LUNDGAARD er født i 1970 i Silkeborg - men voksede op i Lind ved Herning. Han kommer ud af en jysk tekstilfamilie på sin fars side og en københavnsk klavermager på sin mors side.
Allerede i folkeskolen i Lind deltog han med stort engagement i sangkoret. Det musikalske talent fik desuden frit spil i FDF, hvor han slog på marchtromme.
Da Jesper var færdig med folkeskolen i 1986, førte et high school-ophold i USA til yderligere sangtræning. Ud over deltagelse i kor var han med i flere sangkonkurrencer og vandt adskillige førstepriser. Han var også på turné med koret i Canada, og spillede hovedrollen i Rodgers & Hammerstein musicalen "Babes In Arms" .
Efter endt USA tur stod den på 3 års handelsskoleuddannelse, og efterfølgende job som speditør i 4 ½ år. I den forbindelse blev Jesper Merkonom i transport, men ”det nye liv” begyndte at banke på for den unge Hr. Lundgaard.
Jesper forsøgte sig i 1993 som sangskriver og pladeproducent. Det førte til pladen "Love Of Nature", som Jesper Lundgaard selv udsendte i 1994 med venner og børneopsparingens hjælp.
Samme år blev han opdaget af den kendte engelske sangpædagog, Ian Adam, da han deltog i en Master Class i Svendborg. Ian Adam er kendt for sit samarbejde med Andrew Lloyd Webber omkring musicals som "Cats" og "Phantom of the Opera". Han har undervist blandt andre Elaine Paige, Sarah Brightman og Boy George. På Adams' opfordring tog Jesper til London for at få skolet sit åbenbare sangtalent. Det var et ”Farvel” til det gamle liv og et ”Goddag” til det nye og det fremmede.
I London arbejde Jesper som dørmand på det anerkendte luksus hotel Athenaeum, Piccadilly. Han betjente stjerner såvel som turister, og nød den spændende kontakt med denne verden. Han modtog sangundervisning, dramatimer og div. danse og træningstimer under sit ophold. Jesper returnerede i september 1996 direkte til hovedrollen som Jean Valjean i Marlene Schwartz’ opsætning af musicalen "Les Misérables" på Aalborg Teater. Anmelderroserne faldt i buketter over den endnu grønne sanger, og det var menneskeligt en kæmpe oplevelse for Jesper. Han vil altid være taknemlig for den mulighed som Malene Schwartz gav ham.
1997 og 1998 bød på store udfordringer. Hovedrolle i "Phantom of the Opera", solist ved "Ønskekoncerten" med DR’s underholdningsorkester og endnu en hovedrolle i "Les Misérables". Denne gang på Århus Teater.
I 1998 udsendte Jesper også cd’en "Jesper Lundgaard" med Aarhus Symfoniorkester under ledelse af Jan Glæsel. Pladen solgte på 14 dage 26.000 stk, og Jesper´s første guldplade blev en realitet. Det resulterede med, at Jesper fik endnu mere travlt blandt andet med utallige tv-optrædener og koncerter.
I begyndelsen af 1999 udkom hans tredje album "Symphony For My Love" med Sønderjyllands Symfoniorkester under ledelse af Matthew Freeman. Endnu en gang kunne Jesper sætte en guldplade op hjemme i stuen for salget af mere end 25.000 CD'ere.
Da "Les Misérables" samme år skulle opføres i Jesper Lundgaards hjemby Herning, havde han fornøjelsen af at spille Valjean - endnu en gang med stor succes. Desuden turnerede Jesper flittigt blandt andet sammen med den engelske musicalstjerne Ria Jones . Året sluttede med en juleturné med Sønderjyllands Symfoniorkester.
2000 blev indledt med en række vellykkede nytårskoncerter sammen med Det Jyske Underholdningsorkester. Det blev også til en forrygende medvirken i DR1’s "Hit med Sangen", hvor Jesper viste nye sider af sit talent. Samtidig med at han optrådte ved en hæsblæsende række af koncerter, indspillede han julepladen "Jesper Lundgaards Glade Jul", der hurtigt opnåede guldstatus for 25.000 solgte eksemplarer. Pladen indeholdt blandt andet to flotte duetter med Lene Siel og blev fulgt op af mere end 20 julekoncerter fordelt over hele landet.
Jesper elsker udfordringer og dem stod han til fulde overfor i 2001. Han var at finde igen med DR Underholdningsorkestret i Tivoli i maj 2001, og han deltog også på "En søndag på heden". Han prøvede kræfter med sit dramatiske talent i "Blod Brødre" på Odense Teater samt den roste musical "Julius", der turnerede hele efteråret. Året sluttede med 15 julekoncerter rundt i landet
I 2002 sang Jesper rollen som Russeren i CHESS m. Sønderjyllands Symfoniorkester. Det var en super oplevelse.
D. 18 maj 2002 blev Jesper Lundgaard gift med sin kære Kristina. De mødtes under hans deltagelse i Sound Of Music tilbage i 1994. Det var en fantastisk dag fejret på Hvedholm Slot på det smukke Sydfyn.
April/maj 2002 blev en drøm opfyldt for Jesper Lundgaard. Han lavede en hyldest turne med navnet ”Jesper Goes Elvis”. Det havde længe været et ønske for Jesper at synge hans store idols sange. Det resulterede i en pladeudgivelse af samme navn. Jesper modtog sin første pris for Elvis Showet – Birn Prisen, som er publikums pris for bedste show i Musikhuset Holstebro
Sammen med Underholdningsorkestret lavede han ”Hofskandalen” i Tivoli som er Bent Fabricius Bjerre´s nye musical.
Jesper stod igen som solist på ”En Søndag på Heden & Als”. En tradition han nyder utroligt meget.
Julen 2002 stod på 25 julekoncerter inkl. ”Julekoncerten” turne.
2002 var ligeledes året hvor Jesper optrådte i mange kirker rundt om i Danmark. En ting som han nyder meget. Nærværet og intimiteten er her i højsæde, og der bliver heletiden arr. flere af sådanne koncerter.
Foråret 2003 bød på en ny publikumspris til Jesper Goes Elvis. Denne gang var det Stjerneprisen fra Esbjerg Musikhus. Det var med stolthed Jesper modtog denne på vegne af Elvis holdet.
Sindets dybe sider var en stor del af 2003, idet Jesper spillede hovedrollen som Doktor Jekyll & Mr. Hyde i musicalen Jekyll & Hyde i Herning Kongrescenter. Det var en kæmpe udfordring at skulle spille 2 figurer i samme forestilling. De havde endog en duet sammen!!.
Sommeren bød på En Søndag på Als og på Heden og sommer TV med DR og Georgs Musikalske Venner på DK4.
D. 24 oktober blev Jesper Lundgaard far til en lille søn, Alexander. Sikken glæde og stolthed der meldte sig i sindet.
Julekoncerten 2003 fandt sted med 20 koncerter sammen med Lene Siel og div. kirkekoncerter
2004 lagde ud med 3 store koncerter med Radio Underholdningsorkestret. Der var tale om hyldest koncerter til Sebastian. Koncerterne fandt sted i Falconer Salen, KBH og Aarhus Musikhus.
Et nyt Elvis show kom på banen. ”Jesper Goes Elvis II”. Sprudlende show med en masse nye sange fra The King. Om foråret stor musical koncert med Aalborg Symfoniorkester. Der var udtog fra Hofskandalen som Jesper deltog i i 2003 og Musical Highlights. Det blev en flot aften.
Jesper er født i Silkeborg, og det gav ham derfor ekstra stor glæde, at være med til at indvie det nye Musikhus i byen d. 16 april. Tillykke Silkeborg.
Året sluttede traditionen tro med Julekoncerten 2004. Dog med ny besætning. Annette Heick og Kim Sjøgren gav på bedste vis showet nye dimensioner. Koret Good News var også med for første, men helt sikkert ikke sidste gang!.
2005 har budt på en ny hovedrolle i Herning Kongrescenters opsætning af Sebastians ny ”Cyrano”. En skøn musical at deltage i. Store dramatiske udfordringer undervejs.
Sommeren byder på Jesper Goes Elvis koncerter, koncert med Radio Underholdningsorkestret (”Vind Et Orkester” konkurrencen), musical koncert på Liselund Slot, Møn.
Derudover Julekoncerten 2005. Årets titel ”Cool Cool Christmas Tour – En eventyrlig rejse” Super show m. Jette Torp, Good News, Claus Pilgaards 6 mands orkester.
2006 Musical "Den Blå Karrusel" og Julekoncerter landet over.
2007 Musical hovedrolle i "Jekyll & Hyde", nyt Jesper Goes Elvis Show Vol. III m. orkestret Flashback, hovedrolle som Michael Ancher i den nye musical "Lyset Over Skagen" og til slut en masse skønne julekoncerter.



Mark Linn
Da alverden første gang for alvor stødte på navnet Mark Linn, var da daværende ’koncept-pladeselskab’ ManRec udsendte den unge sanger og musikers debutalbum ”Men To Beat” i november 1998, som et af 10 debut-albums, der blev sendt på gaden samtidig. Filosofien var at udsende flere albums ad gangen for at disse kunne støtte hinanden gennem det frådende mediehav…
Idéen var ny og pressen var med på den i hvert fald i første omgang. De kastede sig entusiastisk over stakken af plader og én enkelt viste sig især at skille sig ud. Albummet hed ”Men To Beat” og artisten var Mark Linn.
Ikke alene modtog Mark Linn for ”Men To Beat” næsten endeløse rækker af rosende ord, lovprisninger og stjerner for sit arbejde og store talent. Senere fulgte mere hæder i form af Carlsberg Legatet som "Årets Fund" og Grammy-nominering som ”Årets Sanger”, samt æren af at blive inviteret til at spille på det danske kulturfremstød i New York, "Danish New Wave".
Alt i alt gav ”Men To Beat” det bedst tænkelige afsæt for den unge håbefulde kunstner Mark Linn, og fremtiden på pladefronten så lovende ud, indtil det ambitiøse koncept ManRec havde lagt for dagen, stille og roligt kuldsejlede.
Men Mark Linn, der med et højt ambitionsniveau og en god del nordjysk stædighed var kommet til hovedstaden nogle år tidligere lod sig ikke synke med ned. Tværtimod fortsatte han med at bygge videre på den platform ”Men To Beat” havde givet ham i form af nye venner, kontakter og sparringspartnere i den musikalske verden…
Så de efterfølgende år skabte Mark et navn for sig selv, ikke bare blandt musikere, men også hos et bredt publikum, som sanger og musiker af en helt speciel kaliber. Hans samarbejde strakte vidt og bredt, og man så efterfølgende Mark Linn i konstellationer med Den Gale Pose, Hanne Boel, Sort Sol, Peter Lund Madsen/Henrik Balling (”Hjernesange”), Jokeren (med hvem han turnérede som guitarist), Camille Jones, Abdullah S, Kira & The Kindred Spirit… hele tiden med drømmen om at følge ”Men To Beat” op….
Nu er Mark Linn ikke blot ambitiøs og stædig, han er også perfektionist. Derfor skulle der ende med at gå 7 år, før han endelig havde fået skrevet præcis de sange, der ifølge ham selv skulle til og fået indspillet og produceret dem på nøjagtig den måde, han følte var den helt rigtige, for at opnå det resultat, der skulle blive det næste trin på stigen i Mark Linns egen solokarriere.
Naturligvis kunne det nok være gået hurtigere, hvis ikke han var blevet ’forstyrret’ undervejs af så mange gode ting og så mange interessante projekter. For det var jo ikke kun arbejdet som sanger og musiker der tog tid. Mange andre udenfor musikkens verden havde fået øje på Mark Linns brede talent, bl.a. som skuespiller og teatermusikkomponist – to ting der bl.a. havde været med til at starte karrieren hjemme i Ålborg for over 10 år siden.
Derfor blev Mark Linn også involveret i både filmmusik, bl.a. som komponist til een af dansk films helt store succes’er, ”En Kort, En Lang”, samt projekter af anderledes udvidende karaktér som f.eks. da DR’s serie ”Sange fra 1. Sal”, inviterede ham til at give sin fortolkning af Pink Floyd klassikeren ”Money”.
Travlt har der været i den ’Linn’ske kalender’, men opfølgeren blev til sidst klar og Mark Linn er i 2006 klar til næste trin op ad stigen med "The Minutes".
Mark Linn har bl.a. medvirket i:
2006: Mark Linn Synger på Soundtracket til Helle Joofs “Fidibus” på nummeret “Pusherman”.
2006: Mark Linn Synger “Monument” i et samarbejde med Track 72, på albumet DMDK
2005: Hus-sanger i The Antonelli Orchestra på tv-showet “Vild med dans”
2005: Mark Linn Medvirker i “Den Eneste Ene - The Musical” i Forum KBH og Forum Horsens
2005: Mark Linn Synger numrene "Too right to be wrong" og "Hotlips" på jazz-albumet "We are Povo".
September 2004: Mark Linn Synger Pink Floyd's "Money" på albumet "Sange fra 1. sal" - tilhørende video m. interview kører som musikalsk pausefilm på DR2.
2004: Mark Linn Tournerer som guitarist med Jokeren.
Januar 2003: Mark Linn Synger og skriver med Mika Vanborg nummeret "Flavour", første single på Mika Vandborgs soloplade.
Oktober 2002: Mark Linn Synger 2 numre på Peter Lund Madsen/Henrik Ballings plade "Hjernesange. Verdens farligste dyr".
2002: Mark Linn Spiller i løbet af året adskillige jobs med Hjernesange-konstallationen.
2001-2002: På tourné som sanger for " Den Gale Pose"
November 2001: Mark Linn Synger og skriver med Povl Kristian nummeret "Make a Play" til soundtracket "En kort en lang".
Foråret 2001: Mark Linn Er feature'et på de to første singler fra Den Gale Poses CD "Definitionen af en Stodder". Numrene er "Definitionen af en Stodder" og "D.G.Players".
2000: Mark Linn Synger DSB-reklame-nummeret "You, you, you".
1999: Mark Linn Synger sammen med Zindy nummeret "Love Special" på soundtracket til filmen "Den eneste Ene".
Oktober 1999: Mark Linn Får Carlsberg-legat som "årets fund".
1999: Mark Linn Tournerer med orkester i eget navn. Spiller bl.a. i New York til "Danish New Wave" i september.
November 1998: Mark Linn Udgiver første soloplade "Men to beat" - lavet sammen med Thomas Blachmann.
Sommer 1998: Med som kor på Hanne Boels "Need"-tour
Forår 1997: Mark Linn Synger på flere numre på Blachmann meets Al Agami & Remee-albummet "Four Corners of cool"
1997: Mark Linn Medvirker som sanger/skuespiller i Peter Langdahls opsætning af musicalen "Hair" på Paris teatret "Mogador" (Februar-Marts), og på Danmarksturné (April)
Efterår 1996: Mark Linn Medvirker som sanger/skuespiller i Thomas Gislason's "Exit 2000"-forestilling på Bellevue.
Forår 1996: Mark Linn Synger Thomas Blachmans "Røde Kinder" til Dansk Melodigrandprix.
1995: Mark Linn Komponerer nummeret "Sexsperience", til Rock-ballet-forestillingen "Danzaction"
1995: Mark Linn Medvirker som sanger/skuespiller i opsætningen af "Danzaction" i
Aalborg Kongres- og Kulturcenter.
1995: Mark Linn Komponerer musikken til Inger Rauf's teaterstykke "Skår" på Boldhus Teatret.
BANDS med Mark Linn:
"Harlequin" 1993 - 1994 (Komponist og sanger/musiker)
"Linn" 1994 - 1997 (Komponist og sanger/musiker)
Derudover en mængde løbende jobs med forskellige konstallationer i det københavnske musikmiljø både i front og korjobs eksempelvis for Abdullah S, Camille Jones, Sort Sol m.fl.


Rikke Mølgaard
Rikke Mølgaard har de seneste 10 år været professionel sanger. Hun har stor erfaring med – og håndterer personligt og professionelt alle genrer inden for rytmisk musik – fra jazz over pop/rock til soul.
I dag er hendes foretrukne genrer soul og jazz, som hun tilføjer sit personlige udtryk med sin mørke, fyldige stemme med den store spændevidde.
Rikke Mølgaard har været godt omkring – gæstesolist på henholdsvis Stig Rossens og Chris De Burghs danmarksturneer. Hovedrolleindehaver i teaterkoncerten ”Made in Århus”på Århus teater. Solist med Radiounderholdningsorkestret flere gange. Mange optrædener på div.festivaller – bla:Skanderborg,Langeland og Midtfyns festivallen.
I 2002 var Rikke Mølgaard den ene af de 2 velsyngende piger i Finn Nørbygårds show ”Finn & Co, og høstede store anmelder og publikumsroser for hendes fortolkning af Celine Dions ”My heart will go on” fra filmen Titanic.
Herefter kan nævnes ”Stjerne for en aften”hvor hun var den ene halvdel af ”Soulsisters”, hvor hun musikelsk bakkede op om deltagerne. I 2003 var Rikke også solist for Tivolis bigband og på ”Christmas tour”med Johnny Logan , hvor hun var inviteret med som gæstesolist. Rikke Nyder at stå på scenen – man kan se og mærke det!
Rikke Mølgaard har de seneste 10 år været professionel sanger. Hun har stor erfaring med – og håndterer personligt og professionelt alle genrer inden for rytmisk musik – fra jazz over pop/rock til soul.
I dag er hendes foretrukne genrer soul og jazz, som hun tilføjer sit personlige udtryk med sin mørke, fyldige stemme med den store spændevidde.
Rikke Mølgaard har været godt omkring – gæstesolist på henholdsvis Stig Rossens og Chris De Burghs danmarksturneer. Hovedrolleindehaver i teaterkoncerten ”Made in Århus”på Århus teater. Solist med Radiounderholdningsorkestret flere gange. Mange optrædener på div.festivaller – bla:Skanderborg,Langeland og Midtfyns festivallen.
I 2002 var Rikke Mølgaard den ene af de 2 velsyngende piger i Finn Nørbygårds show ”Finn & Co, og høstede store anmelder og publikumsroser for hendes fortolkning af Celine Dions ”My heart will go on” fra filmen Titanic.
Herefter kan nævnes ”Stjerne for en aften”hvor hun var den ene halvdel af ”Soulsisters”, hvor hun musikelsk bakkede op om deltagerne. I 2003 var Rikke også solist for Tivolis bigband og på ”Christmas tour”med Johnny Logan , hvor hun var inviteret med som gæstesolist. Rikke Nyder at stå på scenen – man kan se og mærke det!
Det handler om at tro og turde. Det handler om en lidt mere moden girlpower.
Sangerinden Rikke Mølgaard har virkeligt investeret i udgivelsen af hendes debut-plade. Også helt bogstaveligt.
Rikke har selv finanseret udgivelsen, for at lave lige præcis dét album hun altid har drømt om.
”One side of me” skulle bare laves.
Pladeselskaberne har spottet talentet for længst. Interessen er dog altid endt i musikalske eller marketingsmæssige forsøg på at gøre den 32-årige sangerinde til noget – hun ikke er.
Det kan man ikke med Rikke Mølgaard.
Hendes vision har været at lave et tidløst og stilligt album. Rikke har samlet et hold dygtige musikere omkring sig og indspillet musikken på bånd, analogt som det også hedder, for at få så meget varme og nærvær i lyden som muligt.
” One side of me” er et album, hvor stemme og stemning er i fokus.
Rikke Mølgaards mørke klang og soulede fraseringer, sammen med det hyper velspillende band får det til at emme af downtown New Yorker- club.
Moderne klassikere som Let’s Stay Together, Saving all my love og Georgy Porgy er i godt selskab med nykomponerede numre af Søren Reiff og Rikke Mølgaard.
Dessuden indholder albummet et ikke tidligere udgivet nummer ”Testimony” skrevet af den amerikanske sanger og sangskriver Michael Ruff, der ellers har leveret sange til Bonnie Raitt og andre store amerikanske solister. Det må betegnes som et scoop.
Rikke Mølgaard har før vist en del sider af sig selv. I Hit Med Sangen og andre tv-shows, Finn og CO og meget andet.
Med ”One side of me” viser hun den side, der fylder mest. Den side, der er helt hende selv og som det kræver voksen girlpower at få udgivet.

Sascha Dupont
Sascha Dupont er datter af en dansk mor og en tyrkisk/kurdisk far. Hun er opvokset hos hendes bedsteforældre i Vejle.
I dag bor Sascha i en lejlighed i København sammen med kæresten; musikeren Morten Bay kendt fra bandet Splint. Hun mødte Morten for første gang under en koncert på Loppen, hvor Sascha spillede. "Han kiggede så underligt på mig og da han så sød ud, tænkte jeg, at jeg hellere måtte se lidt nærmere på ham", siger hun.
Sascha Dupont har, som så mange andre kendte musikere, spillet siden hun var helt lille. I en alder af tre år sad hun hjemme ved sine bedsteforældre og lavede sjove lyde på klaveret og siden har hun ikke kunnet lade vær. Hun startede med at spille klassisk klaver, men gik senere over til at spille rytmisk klaver. For at være sikker på at have noget at falde tilbage på, søgte Sascha ind på Rytmisk Musikkonservatorium i Århus og kom mod egen forventning ind. Og i dag er hun så uddannet musikpædagog, selvom hun måske ikke ligefrem nød årene på skolebænken.
Saschas store talent blev allerede opdaget i 1997, da hun blev ansat som kapelmester i DR's Showbizzerne. I 1999 gik hun så til optagelsesprøve til Hit med sangen og blev ansat som den ene af de to pianister i programmet. Sascha har indtil videre optrådt på tv i 2 år og hun er da også på skærmen igen til efteråret.
Hendes kunnen på tv har DR gjort brug af op til flere gange. Hun var kapelmester ved det danske melodi grand prix og senere blev hun medvært på programmet "Nedtælling til parken" i forbindelse med det internationale melodi grand prix.
Desuden har hun været pianist og korpige for; Ruby Fruit Jungle, Monique, Freya og norske Christina.
Den kønne pige fra Vejle skrev sin første sang som 9-10-årig sammen med en veninde. Sangen var skrevet på engelsk, så godt som man nu kan, når man er i den alder. Hun udgav sit debutalbum, som bærer hendes eget navn i maj 2000. Sascha Dupont har selv skrevet alle sangene undtagen en, som er skrevet af Bente Madsen. Hun har selv lavet musikken, synger selv vokal og kor og ikke nok med det det, så har hun sgu også været co-producer. Der er 12 sange på pladen og de er alle sammen noget for sig. Hendes anden plade bliver udgivet den 16. oktober 2001.
Sascha er ved at være en kendt dame og hun håber på at folk snart finder ud af at hun kan mere end at sidde imellem nogle andre kendte hoveder og se sød ud. Når man hører hendes navn skulle man gerne tænke: "Det er jo hende den talentfulde musiker" og ikke: "Nå, det er bare hende fra Hit med Sangen".


Søren Poppe
Nanna Lüders
Signe Svendsen

Morten Remar

Laura fra X FACTOR
X-Factor Laura
X-Factors nr. 2, Laura Arensbak Kjærgaard, er født og opvokset i Århus. Laura blev født d. 5. juni 1984 og har lige så længe hun kan huske interesseret sig for musik.
Laura Kjærgaard kendt fra X Factor og fik en flot anden plads.
Laura Kjærgaard blev kendt gennem programmet X Factor på DR1
Inspireret af sin bedstemor begyndte Laura, som 7 årig at spille klassisk klaver. Klaveret måtte dog vige pladsen for sangen, da Laura i 2000 begyndte på Femmøller Musik og Teater Efterskole. Her fik Laura for alvor øjnene op for sangens verden og begyndte at dyrke det. Laura Kjærgaard optrådte for første gang som solist på efterskolen i en musical.
I takt med at Laura Kjærgaard startede på gymnasiet, begyndte Laura også i et gospelkor, Living Gospel, dengang ledet af Steve Cameron, i Baptistkirken i Århus. Her stiftede Laura bekendtskab med gospelmusikkens glæde. Laura Kjærgaard udviklede sig så meget på relativt kort tid, at hun måtte forlade koret til fordel for et kor på et højere niveau; Voicings. Her udviklede Laura sig videre både som solist, men også som kormedlem i takt med sin stigende interesse for troen.
I 2004 da gymnasiet fik ende, fandt Laura Kjærgaard vejen til Claes Wegener og The Gospel Voices. Dette var Lauras hidtil største møde med gospel, som stadig er en kæmpe inspiration for hende. Her stiftede Laura bekendskab med bl.a. Lene Matthiessen Nørrelykke, som har haft stor betydning for hendes videre udvikling som sanger, korleder og som person.
2005 blev året hvor Laura Kjærgaard måtte forlade Voicings til fordel for det nyopstartede kor, Rejoice v. Lene M. Nørrelykke i Metodistkirken. Og i 2006 startede Laura som korleder for Living Gospel i samarbejde med Rune Funch og begyndte også at undervise i sang i kirken. Lovsangen blev også en stor del af hendes hverdag, da Laura begyndte i lovsangsgruppen i Metodistkirken som sanger og lovsangsleder.
I april 2006 blev en af Laura Kjærgaards store drømme opfyldt, da hun blev optaget som medlem i Opstand Gospel Choir. Her var Laura med til at indspille korets tredje cd i København i maj måned.
Laura Kjærgaard har indtil videre været med på forskellige gospel-indspilninger bl.a. Lene M. Nørrelykkes debut cd "Why I sing" som en del af The Celebration Gospel Choir, som er håndplukkede sangere fra hele DK.
Laura Kjærgaard blev for alvor kendt efter sin medvirken i programmet X Factor på DR1 i 2008
Laura Kjærgaard har pt. sit eget kor "Voices of joy" i Risskov Kirke og optræder som gæstesolist i forskellige sammenhænge.
Book Laura som gæstesolist med et af vores TOP 10 PARTYBANDS eller med X FACTOR BANDET The X Orchestra.


 

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail