Absolute Lets 80s

Navnet på dette band siger alt, og der er med dette band lagt op til det ultimative 80'er party og alt er i årtiets ånd.
Musikken, kostumerne og ikke mindst stemningen – især når gæstesolister såsom Tina Turner, Nena, Bon Jovi og Whitney Houston indtager scenen! Som varm lava fra en energifyldt vulkan vælter et professionelt show med adskillige visuelle effekter ud over scenekanten, hvilket gør det umuligt som publikum at stå stille og undgå at synge med på alle de velkendte hit's fra dengang.

Absolute Let’s 80s er måske landets pt. mest populære 80 hit band med referencer som:

Skanderborg Festival, Nibe Festival, Samsø Festival, Aalborg Kongres & Kulturcenter, Skive Beach Party, Horsens Open Air, Karneval i København, Døllefjeldemussemarked, Café Kræz, Skive Humle Party, Tante Olga.

Absolute Let’s 80’s har en evne til at tryllebinde sit publikum lige fra start til slut med det ene store 80’er hit efter det andet. Tag en tur med tilbage i tiden og oplev dette absolut ultimative 80’er orkester, der uden tvivl vil få hele salen til at gynge. Er du til musikken fra dengang, så er der ingen vej udenom - Absolute Let’s 80’s er det tætteste du kommer på at opleve de rigtige 80’er stjerner og den fede 80’er musik.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail