Anders Fjelsted

Book Anders Fjelsted her

Anders debuterede i 1995 og har siden bl.a. vundet DM i stand-up. Derudover har han turneret rundt med sine one-man shows ”Lige ved og voksen” og ”Barnligt voksen”. Han er også kendt fra P3, The Voice og Nova FM. Ligesom han har været en del af redaktionen på ”Tak for i aften” med Rune Klan og Mick Øgendahl.

Erfaring, ro og autoritet - og hylende morsomhed

Anders Fjelsted vinder gang på gang publikums hjerter. Han har lavet stand-up i 25 år, og det kan mærkes. Han går på scenen med ro og autoritet, og man kan fra første øjeblik mærke, at han er klar på at levere underholdning af høj kvalitet.

Fjelsteds repertoire spænder bredt. Er der noget i hverdagen og i samfundet, der er aktuelt, sært, morsomt, overraskende, alvorligt, dumt, forunderligt eller fornøjeligt, så bringer han det op. Han har en særlig evne til at blande ironi og sarkasme, og når han udfolder sine historier, må alle overgive sig til latteren.

Bookes som:

Forespørg på Anders Fjelsted

Send en uforpligtende forespørgsel på Anders Fjelsted og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    "Vi har været meget tilfredse med både Komiker Anders Fjelsted og Xclusive Entertainment. Det har været professionelt gennemført, og en god oplevelse. Vi vil bestemt bruge Xclusive Entertainment igen, hvis vi skal bruge underholdning i samme kategori."

    KIM HANSEN, ADVOKAT / SVEN WESTERGAARDS EJENDOMSADMINISTRATION A/S

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.