Anders Fjelsted

Anders Fjelsted er virkelig en af de rutinerede komikere, og med sin 100 % skudsikre stil og underspillede charme er han et af de sikreste kort, der kan spilles, når ALLE aldersgrupper skal underholdes.

Anders Fjelsted er en positiv, charmerende og naturlig fyr, og han kan vinde ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Et show med Anders Fjelsted er altid aktuelt. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i sine oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Inspirationen finder Anders Fjelsted i sit eget liv, men ofte også hos vennerne - til deres store fortrydelse.

Anders Fjelsted har optrådt i mere end 10 år og han har været vidt omkring med sin humor. Anders Fjelsted har arbejdet for såvel P3, som The Voice og har ved flere lejligheder optrådt i festivalsammenhænge. Han har flere gange været vært ved DM i stand-up, ligesom han flere gange har medvirket i programmerne ”Stand-up.dk”, senest med en halv times special.

I 2005 drog Anders Fjelsted sammen med kollegaen Thomas Hartmann til Irak for at optræde for de danske tropper. Oplevelserne og showet fra denne tur har man senere kunnet opleve på TV2-Zulu i programmet ”Komikere i krig”. Samme år gjorde han sig bemærket i forbindelse med ”Talegaver til børn”, et show Anders Fjelsted har medvirket i siden 2001.

I 2006 startede Anders som japansk inspireret vært på TV2s børneprogram ”Sukiyaki”. Senere var han vært på DR1 programmet ”SommerZonen” sammen med Michael Carøe og gæstede forskellige danske sommervarme byer. Anders Fjelsted leverede fed underholdning og tjekkede pulsen på flere danske sommerbyer.

Anders Fjelsted var i 2006 sammen med Sebastian Dorset konferencier ved FBI og UNICEFs store velgørenhedsshow ”Talegaver til Børn”. Desuden var han også vært ved DM i stand-up med Martin Veltz ved sin side.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail