Andro

Trylleri og magi - helt tæt på!

Alle glædes og imponeres, når de møder sande illusioner og overraskende fingerfærdighed lige foran næsen. Det kan du få muligheden for, hvis du booker tryllekunstneren Andro til dit næste arrangement.

Andro vil præsentere den nye underholdende showform "close-up trylleri", hvor den vante sceneoptræden er udskiftet, og trylleriet nu foregår blandt publikum. Man kan dermed opleve fascinerende magi og trylleri helt tæt på! 

Close-up trylleri passer ind i ethvert arrangement og er det særlige ekstra, der gør festen, firmafrokosten eller fødselsdagen til noget, man husker længe efter.

Kodeordet i Andros show er energi...
...og publikum kan ikke undgå at lade sig betage af den unge entertainers sprudlende selvtillid og charme. Et andet af Andros varemærker er, at tricksene er fingerfærdighedskunstner, der har krævet adskillige års træning og derfor imponerer selv de mest kræsne tilskuere. Alt dette er tilsat en god portion crazy humor, så publikum ikke kan undgå at more sig.

Der er derfor aldeles god grund til at booke Andro og få chancen for at opleve en ægte tryllekunstner i kun en armslængdes afstand. Du får endda selv muligheden for at medvirke i numrene og se magien udspille sig i dine hænder når Andro folder sig ud!
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail