Bich Quang

Bich Quang - starten på et musikalsk eventyr!

Historien om Bich Quang kunne være skrevet af H.C. Andersen, og havde han kendt hende, ville Bich Quang helt sikkert have inspireret ham til eventyret om Nattergalen. For aldrig har man hørt så stor og klar en stemme komme fra så lille et menneske.

Bich Quang var kun et år, da hendes mor måtte forlade hjemlandet Vietnam som bådflygtning. Moderen kom til Danmark, og fire år senere, i 1987, blev den fem-årige Bich Quang og hendes far genforenet med hende. Den musikalske familie slog sig ned i Svendborg, hvor Bich Quang voksede op. Efter sin HHeksamen i 2003 rettede Bich Quang fokus på karrieren som sangerinde, og samme efterår gav Bich Quang sin debutkoncert for et begejstret publikum på Svendborg Teater.

Det lokale erhvervsliv var tilsvarende begejstret for Bich Quang.
Ved hjælp af koncerter og sponsoraftaler med 30 firmaer fik Bich Quang mulighed for at finansiere indspilningen af de numre som i slutningen af 2005 fik RecArt Music's Jens Ove Friis til at signe den kun 23 årige Bich Quang til sit selskab. CD'en kommer til at indeholde et mix af nye numre skrevet specielt til Bich Quang, samt numre, der tidligere er blevet fortolket af andre store sangere som Barbra Streisand, Barry Manilow, Burt Bacharach og Neil Sedaka.

Nu kæler Bich Quang for dem med sin smukke, rene og klare stemme, der indeholder en forbløffende styrke.

Book Bich Quang direkte her på siden.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail