Birthe Kjær

Birthe Kjær kan den kunst at sprede glæde med sin sang, og det har hun så gjort siden hun som barn i 1960 sammen med to drenge dannede SUNSHINE TRIOEN, og turnerede rundt i Jylland.
I 1968 kom så det store gennembrud for Birthe Kjær, da hun med sin første single plade ARRIVEDERCI FRANZ strøg direkte ind på en flot 1. plads.

Siden fulgte det ene Dansktophit efter det andet, bl.a ”Sommer og Sol” – ”Tennessee Waltz” og ”Den Knaldrøde Gummibåd” – sange, der i dag er næsten mere populære end dengang i 70`erne. I de senere år er det sange som ”Av min arm” – ”Alle verdens glæder”, ”Som en fugl i det fri”, der har ”hittet” – og senest ”Syv seje sild” og CD`en ”Længe leve livet”, der indbragte Birthe Kjær en Grammy.

Priser er normalt ikke noget der regner ned over popsangere som Birthe Kjær, men i 1991 blev Birthe Kjær hædret med ”LIVSGLÆDENS PRIS”, som blev uddelt af Simon Spies Fonden. Endnu en fornem pris blev tildelt den populære sangerinde, da Dansk Solist Forbund i maj 2000 valgte hende til at modtage ”Louis Halberstadts æreslegat”.

Birthe Kjær leverer en festlig og glad underholdning til enhver lejlighed.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail