Bobo Moreno, Bo Stief & Ole Kock Hansen

BOBO MORENO, BO STIEF & OLE KOCK HANSEN

Ny Dansk trio I verdensklasse, der bevæger sig på tværs af genrer, og tager komponister som blandt andet Cole Porter, Sam Cooke, Elvis Costello og Burt Bacharach under kærlig behandling.

Sangeren Bobo Moreno spiller nu sammen med pianisten Ole Kock Hansen og bassisten Bo Stief. En absolut all-star trio.

Bobo Moreno er den store nye alsidige sanger. Han er ubesværet og ukompliceret i sin metier. Har sunget med flere af de mest betydende big bands i DK: DR Bigband, Earnie Wilkins Almost Big Band, Klüvers Big Band, Tivolis, Glindemanns Orkester, Niels Jørgen Steens A-Team m.fl.
Bobo har også et hjerte der banker for mere rythm&blues-agtige udtryk, hvilket kan opleves både live og i div. TV programmer.

Bo Stief er en af de danske musikere, der har skabt sig et stort navn både nationalt og i den grad internationalt. Han er en stærkt personlig bassist og komponist med rødder i det nordiske. Bo er en alsidig og dybt engageret musiker, der ikke ser grænser i musikkens verden, og han er en af de få, der både mestrer kontrabassen og den elektriske bas på allerhøjeste plan. Bo har spillet med i mange meget forskellige sammenhænge bl.a. med Palle Mikkelborg, Entrance, Midnight Sun, Sanne Salomonsen, Eddie Harris, John Scofield, Stan Getz, Miles Davis, Dexter Gordon, og Ben Webster. Han har siden 80 ledet egne bands med stor success bla: Chasing Dreams og Bo Stief One Song. Han har medvirket i utallige produktioner på cd og tv i ind- og udland og har været med til at gøre dansk basspil verdenskendt.

Ole Kock Hansen, en bredt favnende musiker, hvis evner som pianist, arrangør, dirigent og komponist siden 60’erne har etableret ham i toppen af dansk og international jazz. Pianist, dirigent og arrangør for Radioens Big Band gennem mange år i en periode, hvor rytmegruppen bla. bestod af Niels-Henning Ørsted Pedersen, hans barndomsven og musikalske følgesvend. En stilskaber med rødder både i den danske sangskat og the American Songbook.

Bobo Moreno som gæstesolist!

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail