Bossa & You

Bossa Nova er elegant, intim og raffineret uden at være uforståelig. - Den er romantisk, poetisk og følelsesfuld uden at være patetisk. - Den er tyst og sart og altid i et lydniveau, der lader gæsterne selv bestemme, om det er lyttemusik eller baggrundsmusik. På samme måde som god mad formidler den et nærvær omkring øjeblikket, som er essensen af  ”en god oplevelse”.

Dinner og receptionsduoen, Bossa & You, har eksisteret i 11 år. Tilsammen har de over 20 års erfaring med Bossa Nova at trække på. Bossa & You har bl.a. modtaget P3’s verdensmusikpris “Global Beat”, deltaget i DR2’s temaaften om Brasilien, spillet ved Stan Getz memorial concert i Århus Musikhus samt optrådt ved et utal af Jazz festivaler.

Sangen er overvejende Brasiliansk (portugisisk), selvom der også sniger sig et par svenske, amerikanske og danske sange ind. Hovedvægten er lagt på Stan Getz', Tom Jobim og Joao Gilbertos berømte samarbejde i 60'erne med de kendte melodier: "Girl from Ipanema", "Corcovado", "So danco samba", "One note samba" og mange flere, som alle spilles i originalarrangement med Stan Getz uforlignelige saxofon soli og Joao Gilbertos sødmefulde sang og elegante guitar. Herudover spiller Bossa&You en lang række af såvel kendte som ukendte, såvel gamle som nye Bossa Novaer fra den righoldige brasilianske sangskat.

Bossa & You kan bookes i følgende konstellationer:

Duo med sang, guitar og saxofon.

Trio med sang, guitar, saxofon og perkussion.

Kvartet med sang, guitar, saxofon, perkussion og bas.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail