Bryan Adams Jam

Bryan Adams kopi - så du tror det er løgn!

Luk øjnene, slå lytte lapperne ud - og du tror du er til koncert med Bryan Adams. Men det er du ikke - du er derimod til koncert med et af Danmarks mest populære kopibands - Bryan Adams Jam.

Lyt på et nummer med kopibandet Bryan Adams Jam og du er overbevist!

Ligheden er mellem Bryan Adams Jam og originalen er slående. J.P. synger, ligner og opfører sig nøjagtig som sit forbillede, og Bryan Adams Jam spiller nøjagtig som den "ægte vare", så der er ikke noget at misforstå.  Rutinerede drenge, der kan deres kram og begejstre ethvert deres publikum hver gang!
Bryan Adams Jam hører absolut til blandt de bedste rockbands herhjemme - kopiband eller ej!

Bryan Adams Jam opstod egentlig ved et tilfælde i efteråret '95, da J.P. havde deltaget i TV-programmet "Stjerneskud" på TV3, og havde opnået en flot 2. plads. Kort tid efter møder J.P. et par musikere på Bornholmer-færgen, og bliver genkendt - og det blev så startskuddet på Bryan Adams Jam bandet.

Siden da er det gået rigtigt stærkt for Bryan Adams Jam. Mere end 600 jobs er det blevet til i både indland og udland. Bryan Adams Jam er kendt fra de fleste af landets klubber, halballer og byfester samt de større spillesteder og festivaller – Pumpehuset, Vega, Train, Rockshow, Skive Beach Party, Langeland, Midtfyns og Skanderborg festivallerne. I juli 1999 var bandet bl.a. i Bosnien og gav 3 store Open Air koncerter for de danske samt internationale Nato-soldater – det gik bare helt kanon.

Bryan Adams' musik kalder på fest. Rock, der er ligetil. Rock, man kan synge med på, danse og hoppe til. Rock, som appellerer lige meget til begge køn. En fest-garanti.

Bryan Adams Jam hører til de sjældne kopibands, som hver gang leverer varen - med en utrolig energi, power og spilleglæde - uanset om der er 100 eller 20.000 mennesker - Og derudover får man så også denne hér - "du tror det er løgn oplevelse".

"Bryan Adams Jam" er:
Flemming Schiller: Guitar & Kor
Flemming Brüggebusch : Bas & Kor
Henrik Askou: Trommer
Jens Peter Løkke / J.P. : "Bryan Adams"

Kopibandet Bryan Adams Jam bookes hos Xcluzive Entertainment!

Andet kopiband?

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail