Casper Behrendt

Et præsentabelt guldæg, nytænkning, sans for yderste detalje og eksklusivitet er blot nogle af nøgleordene for denne party DJ’s profil.

Med dette klik er du havnet på en af Danmarks bedste allround party DJ’s profiler, og derved sikret en sublim og kvalitets-holdig musisk performance til firmafesten, festen for det brede gæsteklientel eller sågar skolefesten.

Med udgangspunkt i kvalitetsmusik fra 80’erne og frem til i dag, tager Casper Du & Dine gæster med på en musikalsk rejse igennem årtier, med fantastisk musik, luftguitarer, høje såler, bukser med svej, store briller og sofistikerede dansetrin. Der er dømt ren nostalgi.

Med mere end 11 aktive år i DJ- & diskoteksbranchen, hundredvis af fyldte dansegulve, tusindvis af glade festgæster og mange fester senere i hele Danmark såvel som i udlandet, er Casper en udpræget 80’er & 90’er party DJ.

Gode miks, lynhurtige replikker, en karismatisk udstråling, scratch og andre effekter, et ubeskrivelig stort engagement og eventuelt mikrofonbrug gør Casper til en professionel, attraktiv & meget efterspurgt party DJ, som har begge ben på jorden, alt imens han får Dine gæster i ekstase.

Med en viden om musik der kan sammenlignes med Maersks viden om skibe, går Casper Behrendt grundigt til værks og spiller musik alle kan relatere til.

Han har mere end 6000 originale cd’er med på job, og alt efter ønske har Casper Behrendt mere end 300 aktive vinyler.

Info om Casper Behrendt:

- Musikken der bliver spillet er som beskrevet ovenfor, men derudover bliver der spillet alle de gode hits lige fra 60’ernes glade rock’ n’ roll til 70’ernes populære soul-, disco- & funkhits til 80’ernes synthizer pop, 90’erne – ja, en æra der kun kan beskrives med musik, og frem til de nyeste hits fra i dag af.

- Påklædningen er altid mondæn & tilpasset arrangementet.

- Ønsker modtages gerne, særligt ved bryllupper & temafester.

- Referencelisten tæller alt lige fra private fester til store offentlige arrangementer.

- Casper Behrendt kan også bookes som lounge og house DJ til receptioner. Hertil kan han også fås med saxofonist og/eller perkussionist.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail