Christian Fuhlendorff Booking

Book Christian Fuhlendorff her

Artig og ærlig. Ikke nødvendigvis to ord, man forbinder med en komiker. Men sådan beskriver Christian Fuhlendorff sig selv i forbindelse med hans solo-show ‘Ærlig Talt’. Men selvfølgelig er han også sjov, og meget endda. Anerkendelsen for hans humor er der da heller ikke så lidt af, hvilket priser som blandt andet Årets Komiker ved Zulu Awards i 2015 gjorde klart.

Du kender ham fra TV ... radio, shows OG turnéer

CV’et er tæt på endeløst hos den kære Christian Fuhlendorff – der er næsten ikke dét, han ikke kan. En lang række af udsolgte shows bevidner om en succesfuld karriere, der allerede startede tilbage i 2006 med stand-up showet “Biblen”. Mere end halvandet årti senere, kan han skrive over 10 turnéer på listen. Men også på både skærmen og i radioen, har han været aktiv, hvor han blandt andet har været vært på programmer som “Rundt På Gulvet” og “Det Sene Show”, og har endda vundet det populære tv-program “Stormester” hele to gange.

Den artige del

Christian Fuhlendorff er en alsidig komiker, der altid rammer plet. Men beskrivelsen som ‘artig’ dækker over hans mere jordnære og rolige person, som gør ham unik fra mange andre komikere. Med titlen som familiefar og en del år på bagen, karakteriserer han selv sine shows som familievenlige og ufarlige. Book Fuhlendorff for en oplevelse, hvor alle kan være med.

Bookes som:

Forespørg på Christian Fuhlendorff

Send en uforpligtende forespørgsel på Christian Fuhlendorff og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    "Jeg vil gerne give en tilbagemelding på kunsternes optræden ved vores arrangement.

    Christian Fuhlendorff var også rigtig god – meget underholdende og morsom. Vores adm. dir. mildest talt vred sig af grin, og vores områdedirektør responderede på et af Christians indlæg, så alle var flade af grin. Super, super godt!!

    Alt i alt har hele programmet været en fantastisk oplevelse, samarbejdet med Xclusive Entertainment har været upåklageligt, det vi har spurgt til er blevet svaret og imødekommet.

    Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan absolut anbefale XE og ikke mindst Christian Fuhlendorff."

    LENE IBETH FROST / FORCA

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.