Claus Green

Kåret til DK's bedste DJ i 2003

Claus Green, født 1966, startede sin DJ karriere helt tilbage i starten af 80'erne. Det var den gang Danmark var invaderet af engelske mikrofontalende DJs og 7” vinyl eller kassette bånd som eneste musikmedier.

Jo, det er nogle år siden, at Claus Green startede sin karriere. Helt nøjagtigt 25 år siden. Samme tidspunkt hvor Kim Schumacher var i æteren, og en DJ som Claus fandt sin inspiration hos. Ligeledes var den house musik, som kom fra Chicago og New York med til at inspirerer Claus Green, har i dag stadig en stor plads i hjertet på den altid glade og positive DJ fra Århus.

Claus Green var også med fra pioneer dagene i dansk lokal radio og havde ugentlige programmer på Radio Århus og hvad det ellers hed dengang.

Senere blev han det sjove indslag i Cut'N'Move og var altid med til at sprede glæde omkring sig - især hans flashing af en fin lille DJ mave med en påtegnet smiley (i de gamle acid house dage, red), vakte begejstring til de årlige DMC Mix Mesterskaber, som dengang var af en ganske anden og mere folkelig karakter end den mixkonkurrence vi kender i dag.


Claus Green er stadig aktiv og kun ganske få kan hamle op med den sublime brug af mikrofon som Claus især er kendt for. At han er af den gamle skole, hvor man fester for gæsterne og ikke for sig selv og DJ vennerne!
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail