DK Rocks

Kendt fra "Hiv Stikket Ud"  med Master Fatman som vært på DR1

DK Rocks er et nyt band på den danske live-scene, samlet af musikere kendt fra store kendte koncertnavne. DK Rocks tager begrebet "husorkester" til en helt ny dimension når de fyrer op under det nye DR1 fredags underholdningsprogram "Hiv Stikket Ud".
DK Rocks har taget deres navn af den simple grund, at DK Rocks spiller danske pop og rock klassikere oversat til engelsk. Alle sangene får desuden tilsat et skud seriøs rock guitar. I front for bandet står den karismatiske sangerinde Anne Holse, som bliver bakket op af et orkester der sparker R..! Den nye titelsang "Pull The Plug" åbnede showet der startede 16. februar kl. 20.00 på DR1.

DK Rocks spiller et kendt dansk hit, oversat til engelsk, i hvert show og man kan roligt glæde sig til nye power versioner af "All My Love" (Rocazino), "Jeg vil lade lyset brænde" (Ray De Ohh), "Sui Sui" (Sneakers), "Video video" (Brixx) . Første gang man stiftede bekendtskab med DK Rocks, var det med en fantastisk performance som gæster i Melodi Grand Prix finalen d. 10. februar i Horsens. Her leverede DK Rocks en blændende version af den gamle Grand Prix klassiker "Video Video", tilsat ny energi og masser af rock attitude.

Alle de bedste gamle danske pop og rock klassikere tages under så overbevisende en behandling, at man ikke kan andet end at komme op af stolene og fyre den af til DK Rocks.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail