Devils In Disguise

Duoen Johnsen/Puggaard alias Devils In Disguise underholder med en lang række hitperler fra 70érne og frem til i dag. Desuden kan man bestille deres uovertrufne musikquiz som et ekstra krydderi til festen.

Mark Johnsen og Torben Puggaard har spillet sammen i de sidste 10 år og i mange forskellige sammenhænge. Lige fra funkorkestre til børneplader har de to udgivet adskillige cd´er, men har nu fundet deres hylde som en duo.
Johnsen/Puggaard har ligeledes fungeret som husorkester på Cafe Selina ved Strøget i København siden 2001, hvor de bla. har afholdt deres meget underholdende musikquiz med titlen ”Sing when you´re drinking”.

Mark Johnsen har været udøvende musiker i de sidste 15 år. Han er sanger og guitarist og har flere cd-udgivelser bag sig, bl.a. med børnemusik. Han har ligeledes modtaget flere legater fra diverse komponistforeninger som sangskriver.

Torben Puggaard er uddannet pianist og dirigent fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og er i dag kunstnerisk leder af Konservatoriets Bigband. Han har ligeledes flere cd-udgivelser bag sig.

Der er ingen tvivl om, at en aften med disse to herre bliver uforglemmeligt.
Duoen kan udvides med trommer og bas, hvis det ønskes.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail