Erik Peitersen

Kunstner, foredragsholder og mirakelmager.

Erik Peitersen er en mand med mange evner og viljen til at udføre selv de vanskeligste opgaver – sådan kender du sikkert mirakelmageren Erik Peitersen fra Room Service, som efterhånden er kendt blandt de fleste TV-seere.

Beskrivelsen er da heller ikke helt forkert. Men ud over de opgaver, du ser Erik Peitersen løse i boligprogrammet, er også større og længerevarende projekter indenfor både kunst og film.

Bag skærmen har Erik Peitersen arbejdet som både håndværker, rekvisitør og scenograf på flere danske spillefilm, julekalenderproduktioner og musikvideoer.

Malerier og skulpturer i alle størrelser og formater bliver til i værkstedet i Ebeltoft. Gennem et mangeårigt samarbejde med Per Kirkeby har Erik Peitersen da også opført skulpturer i både Danmark og store dele af Europa.

Bogen ”Malede Rum” er en spændende udgivelse, som er blevet til i et samarbejde mellem forfatter Erik Claudi, fotografen Ib Sørensen og dekorationsmaler Susan Arnild.

De seneste år har Erik Peitersen medvirket på fire store udsmykninger: Frejlev Kirke, Den Sorte Diamant, Århus Universitet og Geologisk Museum.

I øjeblikket er Erik Peitersen aktiv med foredrag om anderledes boligdekoration og indretning.

Et foredrag med Erik Peitersen omhandler altid forskellige emner og afholdes efter individuel aftale –

Erik Peitersens foredrag handler bl.a. om:
  • Boligdekoration og indretning
  • Lysbilledindslag med eksempler og demonstrering af marmorering
  • Bag om kameraet på Room Service
  • Beretning om samarbejdet med kunstneren Per Kirkeby i forbindelse med større udsmykningsopgaver
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail