Ester Brohus

Ester Brohus - eksklusivt indslag ved firma arrangementet eller receptionen!Musikalitet og stædighed er to nøgleord i Ester Brohus karriere. Ester valgte tidligt at forfølge sin drøm om at skabe sig en karriere som sanger og sangskriver. Siden pladedebuten ”Ester” og hittet ”Perfect Way” i 1992 har hun op til i dag manifesteret sig som vores stærkeste og mest originale country-inspirerende navn. ”Country musik er sundt for sjælen” siger Ester selv. Og hvis nogen skal vide det, må det være Ester Brohus.

Ester Brohus skriver selv sin musik og sine tekster, som hun fremfører med sjæl og glød og fremstår i dag som en af de rigtig gode sangere og sangskrivere. Hendes musik og tekster er på en gang tids løse og aktuelle. Ester forstår at sætte sit helt personlige præg på såvel egne og andres sange. Hun har et stort hjerte for ”skæve” eksistenser og ”dem de andre ikke vil lege med”.

Således er hun aktuel på de danske scener – I de danske fængsler. Den lille sangerinde, med den store stemme trækker også fulde huse i de danske kirker.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail