Good-Vibes

Garant for yndlingsklassikere

Bandet Good-vibes lever op til sit navn og leverer den bedste stemning med deres gode musik. Fire af landets bedste musikere enes om at spille deres yndlingsklassikere samt helt nye hits som du kender fra radioen.

Professionelle musikere også til temafest

Bandet består af fire topprofessionelle musikere Mads Løkkegaard, Gorm Bülow, Mikkel Benn og Mogens Palsbøll. Good-Vibes kan udvides med perkussionist, saxofonist, blæsersektion, korpiger samt kendte gæstesolister. Spilleglæde, situationsfornemmelse, god udstråling og energi er nøgleordene. Til dagligt leverer de hver især musik til blandt andet succesprogrammer som "X Factor" og "Året der gik".

Bookes som:

Forespørg på Good-Vibes

Send en uforpligtende forespørgsel på Good-Vibes og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    "Min hustru og jeg vil gerne takke for den musikalske oplevelse til vores bryllup.

    Pianist Gorm Bülow var rigtig god og var meget behagelig og Good-Vibes var ikke mindre end verdensklasse. Gæsterne blev suget ud på dansegulvet og vi fik en afslutning på vores store dag som vi kun havde turde håbe på.

    1000 tak."

    June & Carsten /

    "Vi vil gerne sige en stor tak til dig Niels Winther for hjælpsomheden og for det fantastiske band du fandt til os på vores bryllupsfest.

    Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster + endda personalet på KolleKolle.

    Vil du være sød at viderebringe en stor tak til Gorm Bülow samt band for deres helt exceptionelle musik, som fik alle til at svinge med, ung som gammel.

    Vi vil varmt anbefale Bryllupsbands.dk samt Good-Vibes til venner og bekendte – og måske vi selv skal holde en fest om nogle år igen…"

    Karina & Martin Frandsen /

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

    notification XE holder påskeferie til d. 02.04.2024 / Du er meget velkommen til at sende forespørgsler, som vi vil besvare når vi er retur.