Greatest Hits

Som navnet afspejler, er der tale om de største af de største - og det bedste af det bedste. Det er lige nøjagtigt dét, bandet Greatest Hits præsenterer, når de går på scenen.

Det er musik, der taler til hjertet og ikke mindst til danseskoene. Repertoiret består af de svedigste soulnumre og funky hits fra kunstnere som Aretha Franklin, Stevie Wonder, Abba og Prince, til de største danske 80‘er-hits med Sneakers og One Two, og sidst men ikke mindst de største hits fra i dag med blandt andet, Gavin Degraw, Robbie Williams etc.

Denne musikalske cocktail serveres af de fem energiske bandmedlemmer. Helt i front er den smukke sangerinde Pernille Marcussen. Hun suppleres vokalt med fede kor fra resten af drengene i bandet. Pianoman Søren Skøtt regerer tangenterne med sublim fornemmelse. René Mikkelsen leverer en lækker guitar foruden sine ekvilibristiske guitarsoloer, og det groovy og stensikre fundament i bandet leveres af Mads Thomsen på bas og Kasper Ergemann på trommer. Det er også muligt at bestille Greatest Hits som 6-mands orkester, hvor der er en ekstra korsanger med.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail