Henning Stærk

En af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere er stadig på ”The Never Ending Tour”.

I de 40 år Henning Stærk har gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, har Henning Stærk's karriere budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i 3 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og ikke mindst over 3000 koncerter, som har bragt ham vidt omkring (udover enhver krog af Danmark (inkl. Færøerne og Grønland) også til Austin, Texas og Nashville, Tennessee (USA), England, Tjekkoslovakiet, Tyskland, Schweiz, Frankrig, Norge og Sverige).

Og netop Henning Stærks liveoptræden er grunden til, at publikum bli’r ved med at valfarte til hans koncerter for at opleve en showman, som udover en smittende veloplagthed og et altid brændende ønske om at skabe en fællesoplevelse omkring musikken, også byder på stor indlevelse i de smægtende ballader og en mikrofonsvingende fandenivoldskhed, som udtryk for den anarkistiske urkraft i
Rock ’n’ Roll musikken, der altid har været en ledetråd i hans karriere.

Ved sine koncerter øser Henning gavmildt af sit store repertoire.
Udover sange fra hans seneste CD ”STÆRK”  bli’r der selvfølgelig også lejlighed til at høre de sange, han har gjort til elskede klassikere, som  f.eks. ”Sweetheart”, ”Cheque Book”, ”Fire” og ”Dreams To Remember”.

Med til at skabe den altid gode stemning er Henning Stærks faste liveband:
 
Mick Rasmussen (Guitar & vocal)
Kristian Fogh (Keyboards & vocal)
Janus Rau (Bas & vocal)
Sune Bahr (Trommer & vocal)

Kedeligt bli’r det i hvert fald ikke!

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail