Hit De Luxe

Hit De Luxe er et velspillende festorkester, der kan få ethvert dansegulv til at syde af begejstring. På Hit De Luxe's repertoire står et bredt udvalg af de største hits indenfor pop, rock, soul og disco. Det er dansemusik for enhver smag leveret med elegance og engagement. Hit De Luxe består af fem topprofessionelle musikere med referencer til bl.a. Shubidua, Jette Torp, Poul Krebs, Peter Belli, Sigurd Barrett, Zindy Laursen, James Sampson, Nikolaj Steen og På Slaget Tolv.

Ena Egelund er en karismatisk sangerinde, der er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har bl.a. optrådt med Poul Krebs, Karen Busck, James Sampson og Indigo Sun og har desuden medvirket i en række TV-programmer, bl.a. Endelig Fredag.

Karsten Drejer (guitar og leadvocal) har bla. spillet med Jesper Lundgård, Jette Torp, Claus Pilgårds orkester.

Per Kolling (trommer, perc) har bl.a. spillet med Peter Belli, Nanna, På Slaget 12, Ester Brohus, Poul Dissing, Nikolaj Steen, Mek Pek, Flemming Jensen, Monique og Tintin & Hårtørrene.

Samuel Hejslet. (sax) Ungt og talentfuld saxofonist der tilhører den kommende generation af musikere. Samuel er 23 år og studerer på musikkonservatoriet i Århus. Har band i eget navn og ses også med dette års danske melodi grandprix vinder Sidsel Ben Semmane.

Ole Peter Riis (keyboard, bas, trombone)har bl.a. spillet med Shu-Bi-Dua, Sigurd Barrett, Jakob Haugaard, Caroline Henderson, Nice Little Penguins, Bent Fabricius Bjerre, Klüvers Big Band.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail