Hit med 80erne

Anmelderne har aldrig været i tvivl: Bandet Hit med 80’erne er et af Danmarks allerbedste kopibands.

Det er der sådan set ikke noget nyt i. Hit med 80'erne med rødder i Esbjerg tog de første spæde skridt mod kopi-toppen for næsten ti år siden, og antallet af jobs, publikums begejstring og de overstrømmende anmeldelser gjorde det i løbet af kort tid klart, at her var gang i noget ganske særligt. Noget der rakte videre og udover de tilfældige og ofte kortvarige strømninger i musikbranchen.    
   
Hit med 80’erne er en ærlig og uhyre velspillet hyldest til det, der er blevet kaldt danskrockens guldalder: 1980’erne, hvor danske plader blev solgt i et rasende tempo, og hvor der blev skrevet fantastiske, tidløse sange - på dansk. Af Tøsedrengene, af Sneakers, af Halberg-Larsen, Rocazino, TV2, Nanna, Dodo & The DoDo’s og RayDeeOhh - ja bliv selv ved.

Det er dette forrygende bagkatalog, Hit med 80’erne plukker i, når sætlisterne skal strikkes sammen. Resultatet er et musikalsk signalement af en hel epoke, en rejse gennem det, der blev kaldt fattigfirserne. Et udtryk, der står i skærende kontrast til den kvalitetsmusik, der blev komponeret af de danske sangskrivere i de år.

Det sidste års tid er tøjlerne blevet løsnet hos Hit med 80’erne, som i mange år kørte med stort set samme besætning og et ret stramt show. Nu tager percussionist Thomas Ousager og sangerinde Stine Pagh (tidligere BeePop) med rundt, så seksmands-orkestret pludselig er blevet til et livligt ottemands-projekt.
Det giver mere musik, mere legestue, mere jam, flere overraskelser og mere fart over feltet.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail