Ida Corr

Ida Corr startede karrieren som 11-årig med at vinde den allerførste udgave af Junior MGP. I dag er sangerinden Ida Corr blevet 31 år og tiden er blevet moden til at springe ud som solokunstner. Ida Corr har netop udsendt sit andet album, hvor den første single allerede er strøget til tops på Hit List UK og Billboards Hot Dance Airplay-chart i USA.

Tiden mellem MGP og debutalbummet, har Ida Corr brugt som korsanger hos en lang række danske artister. Hun har gennem tiden lånt sin stemme ud til blandt andre: Gnags, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Ronan Keating o.s.v.

Desuden har hun medvirket på sangen 'Sommerfugl' med rapperen Ataf, og sunget duet med Rasmus Nøhr på sangen 'Det Glade Pizzabud'.

Men Ida Corrs egen stil må siges at være forankret i den amerikanske R&B, selv om der er tydelige inspirationer fra både rock og pop. Hendes store erfaring er tydelig på 'StreetDiva' og der er ikke tvivl om at Ida Corr bare har situationsfornemmelse for fest!

Ida Corr taler både til de lytte- og danselystne og kan hyres med eget band eller som gæste solist til bl.a. Annika Askmans Orkester og Good-Vibes.

Ida Corr kan endvidere bookes med trio til intim koncert ved receptioner og andre eksklusive arrangementer.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail