Jacob Tingleff

Jacob Tingleffs status som en af Danmarks bedste tekstforfattere - kombineret med hans suveræne timing - gør at kun få kan levere så gennemarbejdet et show som Jacob Tingleff. En af branchens absolutte sværvægtere, der i 2005 fejrede sit 10 års jubilæum som standupper.

Intelligent og charmerende: På den jyske måde – så man næsten ikke lægger mærke til det.

Jacob Tingleff har leveret manuskripter til så forskellige tv-programmer som ”Langt fra Las Vegas,” ”Gintbergs store aften – hver aften,” ”Er du skidt, skat?,” ”Ugen der Gak,” ”Get Ahead med Patrick Toftgaard”. Som stand-up komiker medvirker Jacob Tingleff på dvd’erne ”Farvelagte Frustrationer,” ”Den Ægte Vare”, ”Talegaver til børn – 10 års jubilæum” samt på den nyligt udsendte ”Tingleff BOX”, der har over 2 timers aldrig tidligere udgivet materiale. En udgivelse om hvilken pressen skrev: ”…Man kunne fristes til at kalde ham en ny ung udgave af Niels Hausgaard. Blot skarpere, uden guitaren og med langt bedre timing.”

Et show med Jacob Tingleff er et møde med et menneske, der tænker udenfor rammerne. Hvem andre end Jacob Tingleff kunne have fået ideen at invitere Dansk Blindesamfund på Comedy Zoo, med det primære formål at fokusere 100 % på sin verbale levering, under optagelserne af stand-up cd’en ”Det Sorte Album”?!

I 2006 var Jacob Tingleff aktuel med det ærlige og selvironiske onemanshow “Pyt med skjorten”. Desuden deltog han i stand-up-teaterstykket “Ordet er mit!” på Bellevue Teater, hvor han med et råt og kompromisløst sprog bl.a. tog livtag med emnet ytringsfrihed.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail