James Sampson

Hvis nogen skulle tro, at James Sampson dukkede op ud af den blå luft, da han sejrede på tv, kan de godt tro om igen. Faktisk har en musikalsk karriere hele tiden ligget i kortene, og da tv-gennembruddet kom, var han faktisk lige ved at danne et band.
James Sampson er født og opvokset nær Los Angeles, USA, i en uhyre musikalsk familie, hvor han allerede som spæd fik musikken ind i kroppen fra morgen til aften.
”Jeg vågnede som regel til lyden af gospel, soul eller R&B. Mine forældre lyttede altid til radio eller spillede musik fra LP’er eller båndoptager. Vi sang også meget i familien, og mine søskende kunne spille på forskellige instrumenter,” husker James Sampson.
”Vi skulle alle lære at spille klarinet, men som otteårig gik jeg til optagelsesprøve i skolekoret. Det gik fint, så jeg begyndte at synge i stedet for at spille klarinet. Jeg havde en lys, ren drengestemme lige frem til den dag som 16-årig, hvor jeg pludselig vågnede op med en dyb mandestemme! Nu har jeg en meget bred stemme, som kan spænde over mange oktaver.”

James Sampson kan bookes med eget band, eller som gæste kunstner til et af vores kopi bands!
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail