jan olsen booking

DJ Jan Olsen

Book DJ Jan Olsen direkte her

DJ Jan Olsen leverer festen hver gang. Han startede som DJ i 1981 og har i dag mere end 400 firmafester bag sig. Mr. Firmafest er ikke en helt forkert beskrivelse af Jan Olsen. Han har dog ikke kun optrådt ved firmafester. Han har også leveret musikken til en lang række familie- og bryllupsfester og fungeret som klub-DJ i mange år.

Mr. Firmafest DJ Nr. 1

Der er ikke mange, der har stået ligeså mange timer bag DJ-pulten som Jan Olsen. Hans mangeårige erfaringer betyder, at han har en særlig evne til at læse og forstå festen og sit publikum. Han er med andre ord manden, der sikrer, at festen bliver en musikalsk succes.

Selvom Jan Olsen opfylder publikums musikalske ønsker, sætter han ikke bare musikken på som en anden jukeboks. Han er god til at fornemme festens forløb, hvilket betyder, at han opfylder publikums ønsker. Samtidig tillader sig at tilpasse ønskerne i løbet af aftenen, så stemningen bygges rigtigt op, og der er garanteret fremdrift i løbet af arrangementet.

Bookes som:

Forespørg på Jan Olsen

Send en uforpligtende forespørgsel på Jan Olsen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    Festen gik over al forventning – ikke mindst takket være den meget professionelle DJ Jan Olsen, som virkelig formåede at holde gang i dansegulvet festen igennem.

    JAENETTE R. / DIREKTIONSSEKRETÆR

    Tusinde tak for et fantastisk arrangement. DJ Jan Olsen leverede i den grad "varen".

    ANDERS B. / BRAND VENUE

    DJ Jan Olsen indledte med hyggelig og god baggrundsmusik og via musikken formåede han virkelig at få sat gang i festen. Tak til Jan Olsen for en perfekt DJ-præstation!

    BENTE LINDHOLM SØRENSEN / ABB A/S

    Vi havde en super fest, og DJ Jan Olsen spillede bare det fedeste musik. Vi var meget tilfredse.

    LONNY DUE OVERBYE, HR SEKRETÆR / METROSELSKABET OG HOVEDSTADENS LETBANE

    Tusind tak, vi havde en helt igennem fantastisk dag og DJ Jan Olsen var super god og fik meget ros fra vores gæster! Ham hyrer vi meget gerne igen.

    Louise & Emil /

    Det har været en helt fantastisk bryllupsfest, og musikken var bare i top.
    Den største ros til Jan Olsen – han gjorde det virkelig godt!

    Inger F. /

    "Vi havde en super fest, og DJ Jan Olsen leverede lige det vi gerne ville have. Stor ros til Jan fra alle deltagerne ved festen. Så et kæmpe tak herfra.

    Kåre C. /

    Herfra skal lyde en stor ros og tak til DJ Jan Olsen, der i den grad, leverede varen ved vores bryllup. Der var bare gang i den fra start til slut, og vi og vores gæster elskede musikken!

    Christina & René Jakobsen /

    Mange tak. Vi havde et fantastisk bryllup og har kun ros til DJ Jan Olsen. Musikken var lige i øjet og der blev danset og festet. Så mange tak herfra.

    Charlotte Seidelin /

    "Kære Jan Olsen, Tak for en super aften med fed musik. Der var gang i dansegulvet fra du kom til du gik og alt var meget professionelt.

    Henrik Wilken /

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

    notification XE holder påskeferie til d. 02.04.2024 / Du er meget velkommen til at sende forespørgsler, som vi vil besvare når vi er retur.