Jan Olsen

DJ siden: 1981

”Mr. Firmafest” tør vi godt kalde Jan Olsen. Han er landets mest rutinerede Firmafest DJs med mere end 350 firmafester bag sig gennem de sidste godt 25 år. I samme periode er det også blevet til en meget lang række familie og bryllupsfester,  så erfaringen med det voksne publikum er uovertruffen.

Når man så lægger næsten 30 år som klub DJ til hans CV, er der ikke mange der har tilbragt mere tid bag DJ pulten end Jan Olsen. Op gennem 80erne og 90erne har Jan Olsen spillet på så godt som alle populære Københavnske diskoteker, dog med en række afstikkere til provinsen.

Interessen for at spille på klub er dog dalet de senere år,  og nu er det stort set kun familie og firmafester Jan Olsen spiller til. ”Jeg føler mig meget mere hjemme blandt voksne mennesker der vil have en god aften, og stort set har de samme musik præferencer som jeg selv. Det er også spændende og udfordrende når gæsterne kan være alt fra 10 -100 år”  

Jan Olsen spiller alle de store hits fra 60erne og frem til i dag. Musiksamlingen indeholder alt, og Jan spiller gerne det hele. ”Jeg har det sådan, at det 100% er kunden der bestemmer musik stilen - det er deres fest. Jeg tilbyder selvfølgelig min erfaring, og sammen med kunden finder vi ud af hvilken type musik der skal spilles til netop deres arrangement…”

”Jeg er der ikke for at lære publikum noget om musik. Jeg er der for at ”læse” publikum, og ud fra min erfaring spille den musik, der gør at alle gæster får en dejlig aften med god musik de kender…”

Jan Olsen har også stor erfaring i firmaarrangementer, præsentationer, modeshows og sportsarrangementer. Han har tidligere arbejdet som halspeaker for Slagelse Dream Team under Anja Andersen, Skælskørs badminton herrer samt ved i en række sportsarrangementer af forskellig karakter. Jan har arbejdet med musik på skrift, i radio og på tv gennem en lang årrække, og er i den grad det sikre valg hvis dit firma arrangement bare ikke må gå galt.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail