Kim Nørgaard

Kim Nørgaard er en yderst rutineret, impulsiv og charmerende komiker. Han bliver, med sin udstråling og træfsikkerhed, oftest brugt som vært og konferencier simpelthen fordi han når langt udover scenekanten.

Kim Nørgaard tænker hurtig og ikke bange for at inddrage sit publikum når han står på scenen. Kim improviserer en hel del, hvilket gør at to shows aldrig er ens og nemmere kan ”skræddersys” til opgaven. Jokeposen er stor og materialet spænder vidt. Intet emne går ram forbi, alt lige fra irriterende hverdagselementer, sjove observationer, aktuelle begivenheder eller lidt godt fra familielivet præsenteres i højt tempo i Kims helt personlige kække stil. Kim Nørgaard har nemlig, trods sin unge alder, børn – mange af slagsen endda. Hele 3 er det blevet til, så vidt vides…

Siden sin debut i 1999 har Kim Nørgaard medvirket i Stand-up.dk to gange, seneste i 2006. Han har skrevet satire indslag til P3 og var i 2004 fast morgenvært på POPFM. Det var også i 2004 at Kim Nørgaard søsatte stand-up projektet [Uden for kategori] en turné der nåede landet rundt. Og i 2005 arrangerede Kim Nørgaard et indsamlingsshow til fordel for flodbølgeofrene i Asien, som blev bortauktioneret gennem P3 og Lauritz.com. Kim Nørgaard har optrådt for et utal af firmaer, været på fire klub turnéer og givet studerende på flere videregående uddannelser suveræn underholdning.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail