Knallert

Knallert består af fire friske unge mænd, som kun spiller de største hits, og det er med en gejst og overbevisning som selv Richard Ragnvald må tage hatten af for.

Deres spilleglæde og kammeratskab smitter af på selv den sureste skinke i slagterforretningen, der bare må på dansegulvet.

Knallerts repertoire indeholder mere end 80 numre med bl.a. kunstnere som: TV-2, Elvis, Malurt, Johnny Madsen, Johnny Cash, Gasolin, D-A-D, og mange flere.

Knallert består af fire kernesunde og kvikke fyre, der alle har mange års erfaring som udøvende live musikere på bagen. Enkelte medlemmer har bl.a. spillet med Ivan Pedersen, Johnny Madsen og Peter Belli, samt mange andre.

Knallert leverer professionel musikalsk underholdning godt krydret med lun humor, der garanterer en afslappet men festlig stemning blandt publikum. Knallert kan spille til enhver fest, og få en god stemning frem hos alle.

Desuden kan bandet starte som dinner-duo, hvor Anders & Mads fra Knallert spiller gammel country, evergreens, pop & easy listening på et passende lydniveau, så frikadellen ikke kommer galt i halsen! Herefter spiller kvartetten op til dans.

Knallert? … Fordi der er knald på !!!

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail