Lars Herlow

Book Lars Herlow - Fantastisk konferencier kendt fra TV

Herlow er en kvik, indlevende og entusiastisk konferencier. Han kan påtage sig enhver opgave og løse den til topkarakter. Den charmerende personlighed er også én af grundene til, at han fungerer perfekt som konferencier. Han elsker at stå på scenen og underholde publikum, og krydrer gerne, hvis ønsket, aftenen med diverse musikalske indslag. Han er fleksibel og tilpasser arrangementet til jeres behov og ønsker. På den måde får i et skræddersyet show, hvor et show aldrig er det samme.

Kendt fra adskillige TV-programmer

Herlow har været vært for ”Lykkehjulet” i 2001 og har ligeledes medvirket i et afsnit af både ”Pyrus i Alletiders Eventyr”, ”Langt fra Las Vegas”, ”Hit Med Sangen”, ”Go’ Morgen Danmark”, ”Go’ Aften Danmark”, ”Robinson Ekspeditionen” og han er medlem af duoen ”Klassens Tykke Dreng”, som har eksisteret siden 1998. Desuden har han været konferencier på forskellige award shows, heri blandt ”Danish Dance Awards”, ”Autoawards 2015”, samt adskillige firma arrangementer.

Bookes som:

Forespørg på Lars Herlow

Send en uforpligtende forespørgsel på Lars Herlow og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    "Jeg vil sige tusind tak til Xclusive Entertainment fordi i anbefalede Lars Herlow, han gjorde det fantastisk godt, det var en stor fornøjelse.

    Lars Herlow var med til at gøre en kæmpe forskel på vores festaften, han har en stor del af æren for, at det blev en helt fantastiske aften.

    Vi har ingen betænkeligheder ved at booke Lars Herlow via XE en anden gang."

    Tina Henriksen / Danske Bank

    Vi havde en fantastisk fest, hvor Lars Herlow var yderst professionel og på bedste vis guidede han os gennem planen.

    Det kunne ikke have været bedre."

    Rikke Pedersen / Siemens Healthcare A/S

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.