Le Freak Band

Book Le Freak her - En nostalgisk rejse på 1. klasse

”Le Freak” var oprindelig et af de største disco-hits af gruppen Chic. I dag er det navnet på et af landets mest underholdende live bands, der også tidligere har været kåret som årets live-navn på Smukfest. Bandet tager publikum med på en nostalgisk rejse tilbage i tiden, og får alle til at synge med på ”I Will Survive”, ”YMCA”, ”Blame it on the Boogie” og ”Celebration”. Med Le Freak får man hele pakken: de bedste 70’er og 80’er disco-hits og bandets egne numre, og de formår at skabe den perfekte kombination af nostalgi og nutidighed.

Landets bedste disco-band

Kernen i bandets succes er et hold stærke musikere, der har spillet sammen siden 1995, og som alle brænder for genren og musikpublikummet. I mere end 20 år har de været hot stuff og leveret discofever til både til fødselsdage, firmafester, julefrokoster og andre arrangementer, hvor der skal gang i dansegulvet. De har stor erfaring, og de har bl.a. spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones, optrådt som support for Anastacia på Smukfest, stået på scenen i VEGA i København, spillet et væld af udsolgte koncerter på Train i Aarhus og gjort sig positivt bemærket som en af deltagerne ved det Melodi Grand Prix.

Bookes som:

Forespørg på Le Freak

Send en uforpligtende forespørgsel på Le Freak og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    "Tak for et super vellykket arrangement med Le Freak til vores bryllup på Norsminde Kro.

    Vi er herfra meget glade for godt samarbejdet for at få musikken og festen til at spille.

    Det var bare helt vildt godt! Tak skal I ha'."

    Martin L. Nielsen /

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

    notification XE holder påskeferie til d. 02.04.2024 / Du er meget velkommen til at sende forespørgsler, som vi vil besvare når vi er retur.