Maria Montell

Maria Montell er en sangerinde der er kendt af de fleste. Maria Montell har siden debuten i 1994 opnået stor popularitet og ikke mindst massiv radio-airplay. Med hits som ”Sådan går det hver gang”, ”Jeg er her for dig”, ”Kys mig op til himlen”, ”Her er gude godt at være” og ”Imens hun sang (di da di)”, har Maria Montell sunget sig ind i de fleste stuer landet over. Med sidstnævnte fik Maria Montell ikke blot sit store nationale gennembrud, men også det helt store internationale. Maria Montell turnerede efterfølgende med sangene fra ” DI DA Di ” albummet i 26 lande verden over.

Udover karrieren som sangerinde, er Maria Montell ligeledes sangskriver for andre kunstnere og har bl.a. leveret numre til EyeQ, Dansk Melodi Grand Prix , adskillige sangerinder i Europa, samt den taiwanesiske superstjerne Coco Lee. Maria Montells nummer var første single fra Coco Lee´s album som efterfølgende solgte i mere end 1million eksemplarer.

Maria Montell har spillet live hele sin karriere og er altid blevet bakket op af de allerbedste indenfor poppen og jazzen.

Book Maria Montell med Martin Valsted Trio til jeres næste ekslusive arrangement.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail