Marie Degener Troelsen

Mezzosopranen Marie Degener Troelsen kan bookes i firma og bryllupssammenhænge. Med hendes smukke klassiske sangstemme skaber hun en euforiskstemning der får hårene til at rejse sig!
 
Marie Degener Troelsen er uddannet med diplomeksamen fra Det jyske Musikkonservatorium i 2002, hvor hun har studeret hos professor Peer Birch og docent Frode Steengaard. Debuterede fra solistklassen efteråret 2005 og har sideløbende med studiet på musikkonservatoriet taget undervisning hos Märta Schéle i Göteborg.
I forbindelse med sin uddannelse har hun modtaget undervisning af bl.a. Roger Vignoles og Lars Ulrik Mortensen samt den engelske sopran, Emma Kirkby, og deltaget i diverse mesterkurser.
Endvidere studerer hun nu hos Professor Dorothy Irving, som underviser på operaskolerne i Stockholm og Helsinki og hos den amerikanske sanger, Douglas Yates.

Marie har ofte optrådt som solist, især ved kantate- og oratorieopførelser; og har arbejdet sammen med mange af landets etablerede ensembler og orkestre som Århus Sinfonietta, Randers Kammerensemble, Aalborg Symfoniorkester, Ensemble Midtvest, Barokensemblet ”Zimmermann” samt Öresunds Barockensemble.
Desuden har Marie som assistent ved Den Jyske Opera medvirket i flere forestillinger i ensemblet.
I konservatoriets opsætning af Brittens opera Albert Herring i 2004 spillede hun rollen som Florence Pike og i sensommeren 2006 havde hun sin professionelle scenedebut i den Fynske Operas opsætning af Mozarts ”Tryllefløjten”

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail