Mark Linn

Mark Linn har gennem tiden skabt et stort navn, ikke bare blandt musikere, men også hos et bredt publikum, som sanger og musiker af en helt speciel kaliber. Mark Linn's samarbejde rækker vidt og bredt, som i så forskellige konstellationer som med Den Gale Pose, Hanne Boel, Sort Sol, Peter Lund Madsen/Henrik Balling (”Hjernesange”), Jokeren (med hvem han turnérede som guitarist), Camille Jones, Abdullah S, Kira & The Kindred Spirit…
Mark Linn har desuden også været involveret i både filmmusik, bl.a. som komponist til en af dansk films helt store succes’er, ”En Kort, En Lang”, samt projekter af anderledes udvidende karaktér som f.eks. da DR’s serie ”Sange fra 1. Sal”, inviterede Mark Linn til at give sin fortolkning af Pink Floyd klassikeren ”Money”.

Nu er Mark Linn ikke blot ambitiøs og stædig, han er også perfektionist. Derfor skulle der ende med at gå 7 år, før han endelig havde fået skrevet præcis de sange, der ifølge ham selv skulle til og fået indspillet og produceret dem på nøjagtig den måde, han følte var den helt rigtige, for at opnå det resultat, der skulle blive det næste trin på stigen i Mark Linns egen solokarriere.

Book Mark Linn med bl.a. Annika Askmans Orkester eller Good-Vibes.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail