Martin Veltz

Martin Veltz - stand-up komiker, tekstforfatter, TV- og radiovært.

Martin Veltz har, på The Voice, lavet morgenshowet "Morgenfabrikken" med Uffe Holm og Christiane Schaumburg-Müller samt fredagsshowet "Hjem med Bernhard & Veltz" med Michael Bernhard. Martin Veltz er, sammen med Uffe Holm, vært på Kanal 5 succesen "WipeOut".

I 2009 var Martin med på hele to landsdækkende teaterturnéer. Først som opening-act i "The Uffe Holm Show 3". Og derefter vært i "Bytte, Bytte Købmand" med Thomas Hartmann og Anders Anden Matthesen. Dermed nåede Martin at optræde for mere end 120.000 publikummer i 2009.

Som tekstforfatter har Martin Veltz arbejdet på "Tak For I Aften - On Tour" med Rune Klan og Mick Øgendahl samt "Grillet - En Hyldest Fra Helvede" med Jan Gintberg, Omar Marzouk og Carsten Bang.

Martin Veltz debuterede på det legendariske DIN's i 1995 og har lavet stand-up lige siden. Martin Veltz har optrådt tre gange på tv-showet "Stand-up.dk", tre gange til det store årlige velgørenhedsshow "Talegaver Til Børn", tre gange vært på turné- samt tv-udgaven af "DM I Stand-up". Seks gange deltaget i FBI's landsdækkende klubturnéer samt utallige optrædener på Comedy ZOO.

Martin Veltz er en meget erfaren komiker med sublim publikumsforståelse og stilsikker timing. Stilen er fysisk og billedskabende med masser af energiske jokes.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail