Martin Høgsted

Martin Høgsted vinder af DM i stand up 2008.

Martin Høgsted debuterede i december 2006, og tog i samme måned til DM i stand up i Vejle, hvor han, blot anden gang han optrådte, vandt en indledende runde. Tredje gang Martin Høgsted optrådte, var det foran et kamera og 400 mennesker i en fyldt Portalen i Greve.

DM i stand-up 2006 gav Martin Høgsted blod på tanden, men inden han for alvor gik i gang med komikken, færdiggjorde han sin bachelor i filosofi. Herefter tog Martin Høgsted et halvt år til Uganda, hvor han arbejde for Røde Kors. Igennem sit studie og opholdet i Uganda, har Martin Høgsted lært at anskue verden fra en anderledes vinkel.

Martin Høgsted siger selv, at han finder sin inspiration blandt hans venner, og derfor er hans motto også, at man som komiker skal være sjov, som når man er sammen med sine venner. Dette indebærer, at Martin kan snakke om alt, samtidigt med publikummet slapper af og hygger sig.

Den anderledes vinkel leveres sikkert med en stor portion charme, og ikke mindst et kropsprog der i høj grad understreger hans pointer.

Martin Høgsted har lynhurtigt slået sit navn fast i stand up miljøet, og højdepunktet indtil videre var da han blev Danmarksmester i 2008.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail