Michael Zilk

Book DJ Zilk her

Zilk er en uhyre populær DJ i Danmark, og det er bestemt ikke uden grund. Han er nemlig utrolig teknisk dygtig, og han besidder en fantastisk fornemmelse for publikum og situationen. Det betyder også, at han er manden, der med succes kan optræde til ethvert arrangement for ethvert publikum. Han har efterhånden mere end 10 års erfaring både i kraft af sit arbejde som DJ. Men også i sit arbejde med at producere og remixe for store danske grupper som Nik & Jay, Infernal, Bikstok Røgsystem m.fl.

Alle musik genrer tages under kærlig behandling

Alle genrer kan Michael Zilk finde på at tage under kærlighed behandling. Han spiller primært lounge/house, mainstream/top 40 og det bedste fra 60’erne, 70’erne 80’erne og 90’erne. Uanset om publikum er ungt eller gammelt eller en god blanding, så sørger Zilk for, at der er noget for enhver. Han tager også imod ønsker, men han sørger for at blande dem ind, så der hele tiden er fremdrift, så festen kan vare hele natten. Med sine store musikviden og utrolige mixeteknik, er han en DJ, der vil falde i selv det mest kræsne publikums smag. Så dygtig er han.

Bookes som:

Forespørg på Michael Zilk

Send en uforpligtende forespørgsel på Michael Zilk og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    Det var en forrygende fest med super god musik og Michael Zilk får de allerbedste karakterer herfra. Festen er ”dømt” til at være den bedste til dato…

    Lene Gammelgaard / Eltwin A/S

    Vi havde en rigtig god julefrokost og DJ Michael Zilk var bare super god! Mange tak!

    Maybritt Drexel / Konsulenthuset Ballisager A/S

    Vi havde en rigtig dejlig dag. DJ Michael Zilk levede til fulde op til vores forventninger om rolig dæmpet stemningsmusik under middagen og fest og farver senere på aftenen.

    Ulrikke og John /

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

    notification XE holder påskeferie til d. 02.04.2024 / Du er meget velkommen til at sende forespørgsler, som vi vil besvare når vi er retur.