Mikkel Severin

Danmarks førende Mind Control-ekspert

Mikkel Severin er Danmarks førende Mind Control ekspert. Med udgangspunkt i sine Mind Control-teknikker, rådgiver han topledere og organisationer om emotionel intelligens. Han er dog bedst kendt for sit one-man show ’Mind Control’ afholdt på Bremen Teater. Han er også kendt for sine utrolige performances i Aftenshowet på DR1 og i Go’ morgen og Go’ aften Danmark på TV2.

International erfaring

Det er kun få mennesker, der kan det, Mikkel Severin kan. Hans show er tilrettelagt og konstrueret efter koncepter og principper, der kun deles af en håndfuld mennesker verden over. Han er derfor en efterspurgt herre, der har optrådt over det meste af verden fra her i hjemlandet til New York, Las Vegas, London, Amsterdam og Sydney.

Han besidder en grad af fleksibilitet, der gør ham i stand til at underholde intime grupper, bestyrelser, after-dinner events, konferencer, receptioner, gallafester, virksomheds events samt shows i et teater setting. Denne fleksibilitet giver muligheden for flere kombinationer: Mikkel Severin kan optræde i et eller flere formater afhængig af eventens struktur.

Bookes som:

Forespørg på

Send en uforpligtende forespørgsel på og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    "Vi havde en rigtig god fest i lørdags, og showet med Mikkel Severin var super godt og skabte meget forundring!

    Det virkede også godt, at Mikkel ikke havde travlt med at komme af sted efter showet, men havde tid til at tage en tur rundt blandt gæsterne."

    SUSANNE SCHMIDT JENSEN / LEASING FYN BANK A/S

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

    notification XE holder påskeferie til d. 02.04.2024 / Du er meget velkommen til at sende forespørgsler, som vi vil besvare når vi er retur.