mikkel-wendelboe-booking

Mikkel Wendelboe

Book DJ Mikkel Wendelboe her

Mikkel har altid elsket musik, og allerede som 13 årig debuterede han som DJ. Siden hen er han bare stormet frem, og han er i dag en af de mest erfarne og anerkendte danske DJs med et alenlagt CV. Han var en af stifterne bag house-klubben ’We Love House’. Her har han optrådte med store danske og internationale DJs som Axwell, Grant Nelson, Robert Owens, Joey Negro, Claude Monnet, Martin Solveig og mange andre.

Mikkel Wendelboes tekniske kunnen og store kærlighed til musikken har gjort ham til en af landets mest anerkendte DJs. Han er utrolig dygtig og har da også tidligere fået en andenplads i den internationale DJ-konkurrence Heinekens Found@Thirst!

Bred musiksmag

Musikalsk spænder han bredt og med over 30 års erfaring i pulten, har Mikkel spillet til det meste - både dansk og internationalt. Han elsker alt slags musik, hvis bare det rimer på kvalitet. Så hvad enten der er brug for modene pop, nostalgiske 80'er, 90'er, 00'er hits eller mere elektroniske genrer, kan han ramme plet. Der vil altid være en tæt dialog med Mikkel om den enkelte aften, og ønsker er altid meget velkomne.

Bookes som:

Forespørg på Mikkel Wendelboe

Send en uforpligtende forespørgsel på Mikkel Wendelboe og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    Det var en stor fornøjelse at have Mikkel Wendelboe som DJ. Han skabte en super stemning - der var gang i dansegulvet hele natten.

    JOHANNES SKIBSTED / IMPLEMENT CONSULTING GROUP

    Vi var super tilfredse med Mikkel Wendelboe og hans sans for at spille forrygende musik og holde dansegulvet levende og tilgængeligt for alle aldre var super.

    JENS KRISTIAN /

    Det var super cool, og en super fed fest DJ Mikkel Wendelboe satte gang i. Vi er rigtig glade for vores booking af Mikkel, og det var alle vores gæster også. Han er super dygtig.

    CAROLINE OG NICOLAI /

    "Det var en fantastisk fest, og DJ Mikkel Wendelboe var super god. Jeg kan på det varmeste anbefale Mikkel og Xclusive Entertainment.

    JEANETTE /

    Vi havde en forrygende aften, og Mikkel var en super DJ. Han ramte folks smag og alle dansede deres fødder helt i stykker. Han skal med til vores kommende fester.

    Camma /

    Mikkel Wendelboe neglede den fuldstændig og ramte total plet med musikken. Godt det også er ham vi skal have til julefrokosten. Ham er jeg total fan af.

    Jane Eldrup Lindholm / KPMG P/S

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.