Monique

Monique kan bookes i et væld af forskellige konstellationer. Fælles for dem alle er, at du altid er sikret en musikalsk succesoplevelse.

Monique har i mere end 15 år fremstået som en af de mest karakteristiske sangerinder på den danske pop og soul scene.

Moniques musikalske karriere startede tidligt, da hun som 4-årig proklamerede, at hun ville være Hollywoodstjerne! Hvad det indebar, var Monique vist ikke helt klar over, men kærligheden til sangen og musikken var uomtvistelig. Et kærlighedsforhold der for hver dag der går, bliver dybere og dybere og mere nuanceret.

Monique debuterede i 1991 med albummet ”Shadows” der siden er blevet efterfulgt af tre yderligere soloalbums: "Guilty" (1994), "The Woman For You" (1998) og "Believer" (2006). Derudover har Monique medvirket på en lang række andre udgivelser i årenes løb.

Monique er derudover ambassadør for Hjerteforeningen i Danmark og ambassadør for dyrevelfærdsorganisationen OASA. Monique holder foredrag og egne kurser i sang og performance. Monique har desuden haft sit eget talkshow på dansk TV.

Book Monique som gæstesolist med et af vores Top 20 Partybands eller se nedenstående for hvilke muligheder der er for at opleve Monique.

Monique Disco Diva Express
Alle de bedste disco- og soulklassikere fremført af fantastiske Monique.

Monique Duo
Søren Sebber og Monique Spartalis duoen er perfekt til den eksklusive dinner eller reception.

Monique Band
Monique med eget band spiller de bedste sange fra Moniques fire soloalbums, samt en række numre fra de mange andre produktioner Monique har medvirket på. Der bliver både spillet ballader til hjertet og svedig disco til fødderne, når Monique står på scenen med sit band.

Monique foredrag
Inspirerende foredrag om sang og performance – kontakt Xcluzive for booking af foredrag med Monique.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail