Morphar & the Ladykillers

Lad der ikke herske nogen tvivl… Morphar & the Ladykillers er det ultimative partyband!

Morphar & the Ladykillers brede repertoire dækker de klassiske hits fra 70erne, 80erne og 90erne samt de sprødeste nye dansehits. Repertoiret kan dermed tilpasses ALLE slags fester.

Morphar & the Ladykillers har gennem de sidste år for alvor slået sig fast som et af Danmarks mest efterspurgte og alsidige partybands!

Morphar & the Ladykillers har med stor succes været det musikalske og stemningsskabende midtpunkt til hundredvis af festlige arrangementer i hele landet. Morphar & the Ladykillers har ageret husorkester til TV-produktioner, været hovedpræmie i TV3's "Magi I Luften", skabt uforglemmelige aftener til utallige firmafester, julefrokoster, bryllupper, universitetsfester og runde fødselsdage, og gang på gang gjort dansegulvet usikkert på de københavnske natklubber og spillesteder.

Derudover har de efterhånden skabt sig et rygte i sladderpressen som Danmarks mest eksklusive coverband - ikke mindst efter at have spillet koncert for et meget begejstret R.E.M.

Tøv derfor ikke, hvis I overvejer at bruge levende musik til Jeres næste firmafest – med Morphar & the Ladykillers på scenen er der garanti for en oplevelse, der vil blive snakket om længe efter.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail