Peter Frödin

Peter Frödin danner en sikker firmafest underholdning hver gang og kan bookes som gæste solist til bl.a. Annika Askmans Orkester eller Good-Vibes.

Alle kender den super fede og underholdende Peter Frödin fra de utallige af shows, film og TV programmer som han har deltaget i.

Peter Frödin er autodidakt skuespiller, og begyndte sin karriere helt tilbage i 1984 på Merkurteatret. På Cafe Teatret spillede han i tre år med i juleshowet 'Guds blinde øje' sammen med Hella Joof, Paprika Steen og Martin Brygmann. Og deraf opstod tv-satiren 'Lex & Klatten', der siden blev til 'Det brune punktum', minus Paprika Steen.

Det er dog også blevet til en stribe fine filmroller for Peter Frödin, bl.a. som elskeligt naiv politibetjent i Wikke & Rasmussens 'Hannibal & Jerry' (1997), som syngende skolelærer i 'Mirakel' (2000), i titelrollen i Søren Faulis periodesatire 'Grev Axel' (2000), og senest i Hella Joofs bøssekomedie fra 2001, 'En kort en lang', hvor han desuden på musiksiden toppede hitlisterne i duet med Jimmy Jørgensen.

Med Peter Frödin er man sikker på at underholdningen er i topklasse og firmafesten bliver en succes!

Peter Frödin kan bookes med et af vores Top 10 Partybands.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail