Robbie Williams Jam

Robbie Williams kopiband der når langt udover scenekanten!

Den kæmpe popularitet Robbie Williams nyder i Danmark og den lange stribe af hits, har glort Robbie Williams Jam mere aktuelt og populært end nogensinde – vel nok det største kopiband i Danmark lige nu!

Men dette skyldes absolut ikke kun ovenstående fakta – det er så sandelig også bandets egen fortjeneste…
Robbie Williams Jam startede i foråret 2001, og efter mere end 1000 koncerter siden da med fulde huse hver gang ! – må man sandelig sige, at bandet i dén grad har indfriet de store forventninger!

Med en sanger som Ditlev, og med nedenstående musikere med på scenen, kan man næsten ikke få et bedre og mere rutineret band.

Ikke alene synger Ditlev så der absolut ikke er noget at tage fejl af – fantastisk i denne sammenhæng er kun et fattigt ord - men derudover har Ditlev også denne hér drengede og forførende, charmerende og selvironiske udstråling, som jo netop er så kendetegnende for Robbie Williams.

Robbie Williams kopibandet består af rutinerede drenge, der har spillet overalt - lige fra de store festivaler til alle landets klubber og spillesteder med bands som Momb, Ivan Pedersen, Kid Kreole & The Coconuts, Soap, AnneLoise, Maria Montell, Innocent Blood, Sasha Dupont, Drori Hansen, Rollo & King, EyeQ samt med en del af de populæreste jambands gennem tiden.

Robbie Williams Jam spiller naturligvis alle de store hits fra alle Robbie Williams plader, og efter Robbie's genintræden i Take That, har de valgt at tilføje "Back for Good", "Patience" og "The Flood" til deres repitoire. Så nu får i det bedste fra Robbie og Take That.

Så er du til god iørefaldende pop/rock, og til et show, der i allerhøjeste grad hører til i toppen af danske kopi bands – så skal du bare opleve Robbie Williams Jam!

Robbie Williams Jam tilpasser deres show efter forholdene og kan klare alt fra et helt aukustisk show til det helt store show med gæstesolister, blæser sektion osv.

Robbie Williams Jam er :
Ditlev Ulriksen : “Robbie Williams“
Thomas Andersson : Guitar & Vokal
Casper Poppe : Bas & Vokal
Kenni Jørgensen : Trommer & Vokal

Andet kopiband?

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail