Sebastian Dorset

Sebastian Dorset er dansk stand-ups bebrillede, kloge, rare og gennemsyrede morsomme mand. Hans facon og stil kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på aktuelle emner på en ubarmhjertig morsom facon.

En stor appetit på nyheder og en til stadighed florerende nysgerrighed er kendetegnende for Sebastian Dorset, der oprindelig er uddannet journalist. Det betyder, at han ved noget om alting, er i stand til at sætte sig grundigt ind i det meste, og at hans show altid er toptunet og aktuelt.

I gennem syv år var Sebastian Dorset fast ankermand på Kulcaféen, og her fik han god brug for sine suveræne egenskaber som vært og konferencier.  Han er skarp, når det handler om improvisation og dialog med publikum.

Sebastian Dorset er fast skribent på bagsiden af Urban og har skrevet for bl.a. Ekstra Bladet, Politiken og Euroman. Desuden har flere redaktioner, bl.a. "Parlamentet" på TV3  og “Tjenesten” på P3, brugt Sebastian Dorsets enestående evner som komiker og velsmurt idégenerator, og tv-værter som Mette Lisby, Jarl Friis Mikkelsen og Jan Gintberg har nydt godt af hans talent som tekst-forfatter.

Sebastian Dorset var en femtedel af succesturnéen ”Fem på Flugt”, som optrådte på de danske spillesteder i foråret 2003, og i 2005 brillerede han i Stand-up.dk. I 2006 medvirkede  han i tv-programmet “9 ud af 10”, og han var sammen med Anders Fjelsted vært på det årligt tilbagevendende UNICEF-show ”Talegaver til børn”.

Sebastian Dorset er dommer i TV 3s teatersport-program “Gu’skelov du kom” - 2007.
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail