Simply The Fest

Hvorfor hyre den kedelige keyboard-mand til festen, når man kan hyre to friske fyre med masser af musik og gang i den! ”Simply The Fest” sikre festen det naturlige flow, der sikre at alle går hjem med de bedste oplevelser af den pågældende fest.

Duoens musik bliver til uden unødig hjælp fra trommebokse, midi-disketter eller andre computeriserede hjælpemidler. Det vil sige at musikken bliver skabt af i alt to stemmer, fire hænder og fire fødder. Man kan hurtigt tro at denne ”gammeldags” måde at spille på giver et kedeligt lydbillede, men det er på ingen måde vores oplevelse, faktisk føler vi, at det giver musikken et ægte autentisk liv, og sørger for at musikken er levende og fleksibel. Med to keyboards (synthesizer bas og keyboard), sang og trommer, formås der at skabe en lyd, som giver selv de større orkestre kamp til sidste tone.

For at lydniveauet holdes på det rette plan spilles der under middagen instrumentalmusik udført på guitar og klaver. Festens sange spilles der også gerne med på, og med det medbragte arkiv af 20 sangbøger, formår vi næsten altid at have selv den mindst kendte sang med, så faster Anna ikke behøver at synge sangen -som hun næsten husker den!

Når bordene bliver ryddet af væk spilles der op med velkendt dansemusik fra 60’erne op til nutidens mest kendte hits, alt i en skøn blanding, så hele publikummet tilfredsstilles.

Duoens musikere læser til dagligt musikvidenskab på Århus Universitet, og virker begge i mange andre musikalske sammenhænge, spændende fra pop- til jazzgenren.

”Simply The Fest” er til alle tider garant for et festligt indslag, dette gøres som oftest på nogle af de utallige andre instrumenter, som duoens musikere også behersker, eksempelvis kan nævnes trompet og ukulele.

Vi ønsker til alle tider at skabe de bedste muligheder for at det bliver en vellykket fest, og er til alle tider fleksible for forslag og ønske.

Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail