snobberne-booking

Book Snobberne

Book Snobberne fra Rytteriets kæmpesucces

Snobberne fra Rytteriet var oprindelig en radioserie på P2. Siden bredte det sig til P1 og P4 og var flere gange det mest podcastede DR-program. Det lå flere gange øverst på iTunes’ podcastliste. adioserien blev til et tv-program på DR2, der opnåede så stor succes, at det blev tilkendt en Robert for ’Årets korte TV-serie’. Det er et kæmpe hit, hvad mere end 40.000 følgere af Rytteriet på Facebook vidner om.

Rytteriets fantastiske karakterer er skabt af skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft. De inviterer danskerne ind i et univers med et hav af genkendelige og elskelige karakterer. To af de mest populære er de to småpludrende, evigt liderlige og halvsnalrede snobber Fritz og Poul. Alt imens Camparien flyder i en lind strøm, får de to millionære vendt alt fra verdenssituationen til deres eget, selvcentrerede liv i sus og dus.

Hamrende sjovt

Man kommer vidt omkring i selskab med de to herrer. Direkte og uden at lægge fingre imellem giver de deres syn på tilværelsens små og store emner. Nu har du mulighed for at opleve dem til dit næste arrangement. Fra tidligere optrædener har de fået beskrivelsen ”hamrende sjovt, virkelig intelligent og fremragende show” med på vejen. Martin Buch og Rasmus Botoft har fået ros for at være ”komiske kæmpetalenter” og ”suveræne skuespillere”.

Bookes som:

Forespørg på Snobberne

Send en uforpligtende forespørgsel på Snobberne og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

    Music moves people

    Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

    Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

    ”De tog selskabet med storm! De er helt fantastisk gode. Jeg havde briefet dem på forhånd, som de udbad sig og de var knalddygtige til at inddrage publikum.

    Teknikken fungerede som den skulle. Jeg talte ikke selv med Casey, men så han var der om eftermiddagen og riggede til.”

    STEEN /

    Kundeoplevelser

    Nyheder og goodies

    Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.