Søren Sko

Den bedste kombination af en suveræn vokal og en stærk sang!

Søren Sko begyndte at synge kor for bl.a. Sanne Salomonsen og Poul Krebs. Under en jamsession på Århus Universitet mødte han guitaristen og keyboardspilleren Palle Torp. I 1989 dannede de duoen Sko/Torp, som musikalsk tog udgangspunkt i engelsksproget, lyttevenlig voksenpop med rødder i amerikansk vestkystrock. Debuten ”On A Long Lonely Night” solgte sensationelt over 200.000 eks., og Sko/Torp væltede nærmest Danmark I 1991.

Efter fire studiealbum og en opsamlingsplade var det slut med duoen i 1997, hvorefter Søren Sko grundlagde en solokarriere som sanger og komponist. Det er der foreløbig kommet fem meget forskellige soloalbum ud af, hvor Søren Sko har prøvet kæfter med soul, R&B, pop og senest standards. Efter solodebuten ”Sko” i 1998 modtog han en Dansk Grammy som Årets Sanger, og albummet solgte over 40.000 eks. Sideløbende har Søren Sko markeret sig som først vokalproducer for EyeQ og siden dommer i anden ombæring af Popstars-projektet, kendt fra TV2.

Søren Sko satte west coast bølgen i gang med et par gode ørehængere der fik masser af "air-time" på de danske radiostationer, og med hittet "On A Long Lonely Night" blev duoen Sko/Torp hurtigt udnævnt til den danske kombination af Eagles og Little Feat.

Søren Sko kan bookes som gæste solist til et af vores kopibands!
Kunstner
Navn/Firma*
E-mail*
Telefon*
Hvor fandt du os? 
Beskrivelse
Kontakt mig på
Telefon       E-mail